luni, 16 septembrie 2019

Galeria de creatii: #02 "Zana Verde Fluturas"

Buna si bine v-am regasit la galeria de creatii dedicata celei de-a doua teme a provocarii: Salvam Papusi // Save the Dolls #02 "Zana Verde Fluturas"!

Prin aceasta tema am vrut sa atragem atentia asupra motto-ului nostru: Provocari verzi, sau metamorfoza unui fluture. Mai precis asupra ideei de metamofoza. Zana Verde Fluturas este ea insasi un fluture. S-a nascut din toate ideile si munca depusa in acest proiect de catre toti membrii acestei comunitati. Prietena ei, Steluta, este o metafora a luminii care o calauzeste pe parcursul calatoriei ei, ce poate fi uneori dificila. Zana invata diferite tehnici de lucru, se documenteaza despre traditii si cauta solutii pentru a atrage atentia asupra faptului ca sta in puterea noastra sa avem o viata mai buna si o relatie normala, pana la urma, cu mediul inconjurator.

Am salvat si de aceasta data lucrarile in ordinea in care le-am primit si abia asteptam sa vi le prezentam si voua! Iata cum v-ati inchipuit voi ca arata Zana Verde Fluturas:

Diana

Pompilia
Stefan
Catinca



Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  #02 "Zana Verde Fluturas". Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie.

Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Update: alte creatii in tema - actualizat periodic .... in curand.




2 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt! Haiducita e inedita si roscata lui Stefan e super eleganta! :) Si a mea e super decolorata! :))) Oricat m-am straduit nu s-a vazut nici stralucirea stelelor si nici albastrul fustei din blugi. Nu ma critic, nu ma plang; doar constat. :)
    Saptamana frumoasa iti doresc! Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Diana, dar cu toată modestia ta, să sti că nici păpușica ta și a lui Catinca nu sunt mai prejos cu nimic, din potriva, fiecare vine cu unicitatea și cu povestea ei..
      Până la urmă eu cred că acesta este și farmecul acestui proiect, povestea, iar fiecare face acestă poveste în felul lui, trăită de el, simțită de el, iubită de el, iar când o povestești si altora, atunci capătă o conotație specială, atât in mintea celui care o privește, cât și ție care o povestești cu drag..

      Sincer, după 30 de ani să schimbi ținuta la o păpușă și să îi dai o nouă formă, o nouă viață, pentru mine înseamnă ceva, iar stelutele ei, am impresia de cate ori mă uit, ca și cum ar fi făcut ceva magic și este pe cale să se întâmple <3

      Asta înseamnă povestea pe care eu o văd din aceste minunate lucrări !




      Ștergere