luni, 9 septembrie 2019

Galeria de creatii: #01 "Echipa Zanelor Carpace"

Buna si bine v-am regasit la galeria de creatii dedicata primei tema a provocarii: Salvam Papusi // Save the Dolls #01 "Echipa Zanelor Carpace"(in articolul dedicat temei veti gasi cerintele, dar si propunerile echipei pe aceasta tema :P)!

Prin intermediul acestei teme am dorit sa atragem atentia ca a avea un talent de carpaci este deasemenea important, chiar foarte important.
Sa poti sa repari lucruri, sa le transformi, sa creezi ceva util din ceea ce multi considera a fi, in mod gresit, gunoi... este un dar, pe care este bine sa ni-l cultivam. Toti il avem in mai mica sau mai mare masura. Sa nu il irosim :).


Am salvat lucrarile in ordinea in care le-am primit si abia asteptam sa vi le prezentam si voua! Sunt absolut minunate !!
Pentru a putea vedea mai mari lucrarile participante, apasati pe fiecare in parte:

Diana

Pompilia

Stefan

Catinca




Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema #01 "Echipa Zanelor Carpace". Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie.

Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Update: alte creatii in tema - actualizat periodic .... in curand.



4 comentarii:

  1. Cat sunt sunt de faine! E super (si concis) "Save the Planet!"

    Uf... Papusa mea e aproape invizibila! :)) Nu i se vede mutrisoara, si nici bratele care arata spre comoara. :) Deh! Cu aceasta ocazie poate invat cate ceva si despre cum se fac fotografiile. :)

    Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar am vazut ca a iesit poza muuuult mai bine decat deobicei - luminoasa! <3
      Am sa pregatesc pentru sambata un making of de la o proba la care am participat asta vara cu multe fotografii pe care le-am facut atunci. Sunt realizate cu 2 telefoane diferite si e interesant de observat cum a surprins fiecare ce pregatisem eu acolo.
      Pupici cu mult drag <3!!! :*

      ps: daca apesi pe poza se vad mai mari si se poate observa cum tine manutele :D.

      Ștergere
  2. Îmi place mult cum curg creațiile una după alta <3 !!!

    Ce mult mi-ar place să văd aici cel puțin 1000 de astfel de lucrări, astfel încât o ziii întregă sa trebuiască doar să le văd si să mă uimesc cât de frumoase sunt și apoi după un timp din nou să le văd :))

    Știu ca am exagerat puțin, că așa este entuziasmul meu, da serios, ce frumos poți admira atâtea creații și idei pe o singură temă, nu ???

    Eu sper să fie cu fiecare temă tot mai multe zâne verzi care să se implice iar dacă ar fi și niste zâni, măcar unu, doi să nu-mi fie si mie cumva intre atâtea zâne 🙈

    Îți Mulțumesc Mult de rabdarea pe care o ai si munca nu tocmai ușoară de a face față cu toate, PV, Copilarim, și fb, mult, mult prea mult <3 👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult cand ... cand vad ceea ce creati. Vad suflet... adica, fara niciun fel de platitudine sau mai stiu eu ce, cand vad imaginea cu creatiile, sunt ca niste oglinzi ale sufletelor. In general cand vezi un lucru facut de mana, dar nu neaparat, poate fi si o compozitie realizata din lucruri pe care le ai deja si le combini tu pentru a transmite ceva fie voit, sau pur si simplu fara sa iti fi propus neaparat... in general cand omul face ceva cu mana lui, pune si suflet.

      Si mie mi-ar placea sa vad mai mulet lucrari - cred ca multa lume are reticenta poate, sau altii nu au timp (ii inteleg cum sa nu) sau le e teama de ce va zice lumea (va zic eu orice am face lumea care are timp sa zica va gasi ce sa zica - ar putea investi si asta e o observatie, nu un sfat, timpul mai c folos pentru ei in primul rand)....

      E frumos, da:).

      Poate ni se alatura si alti zani! iti multumim ca ne esti alaturi si ne bucuram tare mult!! :D

      Ștergere