duminică, 8 septembrie 2019

Salvam Papusi // Save the Dolls #02 "Zana Verde Fluturas"

Buna!
Acum cativa ani, am plecat pe urmele Zanei Fluturas. Am gasit-o si s-a alaturat echipei noastre, dornica sa invete cat mai multe tehnici de lucru, curioasa sa afle care ne sunt traditiile, neobosita sa caute solutii pentru a ne ajuta sa traim in armonie cu planeta. Noi ne-am imaginat-o cam … asa:
Vesela, cu parul verde, cu codite, un sarafan si ghetute. Are si un fluturas - prins in par, sau de rochita. Pentru ca ii place tare mult motto-ul nostru “Provocari Verzi, sau metamorfoza unui fluture”. Ah.. si sa nu uitam! Alaturi de ea se afla mereu o prietena de nadejde - Steluta, cea care ii lumineaza calea, atunci cand bajbaie prin intuneric.


Aceasta tema va provoaca sa transformati una dintre papusile salvate de voi in Zana Verde Fluturas.

Cerinte: 
šŸ’š Puteti folosi orice fel de material si tehnica la confectionarea tinutei - ideea este ca acest costum sa fie unul utilizabil, finalizat.
šŸ’š  Elemente de vestimentatie obligatorii:
  • aveti liber la felul in care veti crea tinuta, dar aveti in vedere ca aceasta sa se potriveasca papusii.
    Ca idee:
    • poate fi o rochita simpla pe care sa o accesorizati cu margelute, 
    • puteti interpreta tinuta vestimentara deja prezentata in imaginea inspirationala, 
    • poate fi imbracata in tricou si pantaloni, etc.
    Este zana voastra, voi decideti. Nu va complicati, insa aveti grija la cum arata produsul finit;
  •  ca accesorii:
    • daca papusa nu are par (tinem cont de faptul ca este o papusa salvat) i se poate face o peruca, sau un accesoriu pentru cap - de preferat intr-o nuanta de verde;
    • daca papusa are par un accesoriu verde;
    • un fluturas (poate fi o parte dintr-o bijuterie recuperata de voi, poate fi realizat din material etc  important este sa se regaseasca in tinuta si sa se integreze in ea armonios)

šŸ’š  Elemente de decor obligatorii: steluta.

šŸ’š  Fotografia:
Atentie la cum se realizeaza compozitia - aranjati papusa si steluta de asa maniera incat sa nu para aruncate pur si simplu.
Atentie la postura, adica la pozitia corpului papusii - sa nu aiba membrele strambe, sau in pozitii nefiresti, la unghiul din care este realizata fotografia - sa nu para disproportionata.  
(aici se va puncta partea estetica) 
Temele sunt realizate si de echipa Provocarilor Verzi. Iata cum arata papusile salvate de noi participante la aceasta tema
Viziteaza blogul Micaelei - Clubul Fanteziei
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim
Bonus:
Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim
 
Regulament - Inscriere:
šŸ’š  Trimiteti fotografia cu creatia voastra pe adresa de mail pana sambata, 14 septembrie, ora 23:50 (Romania)*. Toate creatiile vor fi apoi publicate intr-o galerie atat pe site-ul Provocari Verzi, cat si intr-un folder dedicat, in Grupul Provocari Verzi.
šŸ’š  Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O pentru fiecare tema. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare
šŸ’š   Puteti realiza articole despre creatia voastra si o puteti prezenta  dupa ce aceasta apare in galeria de creatii. Multumim! šŸ˜Š
šŸ’š  Va reamintim ca aveti posiblitatea de a recupera doar doua teme  fara a pierde punctul de timp, asa ca, pe cat posibil, incercati sa va incadrati in perioada de timp indicata. 
šŸ’š  Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
šŸ’š  Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cele 13 teme ale provocarii Save the Dolls / Salvam Papusi, va invitam sa cititi (si vizionati filmuletul) articolul: Save the Dolls / Salvam Papusi (partea 1). Am scris despre cum se poate participa, premii si am raspuns la mai multe intrebari referitoare la provocare aici:  Save the Dolls / Salvam Papusi (partea a2a)
Va dorim spor la creat si asteptam cu entuziasm sa vedem cu arata cumva arata Zana Verde Fluturas, prietena proiectului nostru, in viziunea voastra. 
Nu ezitati sa ne scrieti daca aveti intrebari si nelamuriri [ va recomandam sa va inscrieti in grupul de discutii de pe Facebook pentru a comunica mai usor ]!
 

* Puteti sa trimiteti creatia voastra pe aceasta tema si pana pe 30 noiembrie 2019 (23:50) cand se termina Provocarea Salvam Papusi. Daca vreti sa recuperati teme - o puteti face!
(Daca aveti intrebari suplimentare ne gasiti pe adresa de mail - dar mai inati verificati daca nu cumva exista deja raspunsul in unul dintre cele doua articole "despre" - gasiti link-urile catre ele putin mai sus.)

0 comments:

Trimiteți un comentariu