miercuri, 4 februarie 2015

Felicitari Calatoare VI "Martisor"

Buna!
"Vine vine priiimavaaara! Se asterne-n toaaata tara!!" Sa o intampinam cum se cuvine:D. Pentru ca prima luna din primavara este martie-martisor-luna iubirii, va invitam la editia cu numarul sase a felicitarilor calatoare!

Iata si cerintele:

1. Tema este "Martisor". Felicitarea va avea ca tema generala primavara, mai ales cu referire la prima luna, martie. Ea va fi martisorul vostru calator (ii puteti desena un snurulet, sau atasa un snurulet alb rosu) si va aduce destinatarului ganduri bune la inceput de primavara. Ramane la alegerea fiecaruia daca vrea sa ataseze un martisor felicitarii sau nu.
2. Pentru a va inscrie pur si simplu completati formularul de mai jos (cu numele, blogul daca aveti si adresa de mail).
3. Trimiteti pe adresa de mail provocariverzi[@]gmail[.]com (fara paranteze) o poza* cu felicitarea voastra pana pe 23 februarie la ora 23:55 - cand se incheie inscrierile.

*Optional: Cand ne trimiteti poza puteti sa ne lasati si adresa la care urmeaza sa primiti voi felicitarea de la perechea voastra  - in cazul in care vreti sa se desfasoare mai repede ulterior procesul trimiterii.


Premii:
Pe 24 februarie, cand vom anunta perechile si vom publica galeria cu felicitari, vom afla si cine sunt cei trei castigatori ai celor trei premii oferite: 1 set format din 4 stampile digitale realizate de Oana - DulceaMeaCasa si 2 premii a cate 15 stelute Provocari Verzi.
Broscuta Inlinkz va alege automat cei trei participanti care urmeaza sa primeasca premiile si ordinea 1-2-3 va corespunde premiilor stampile-stelute-stelute.



Felicitarile noastre:


Formular de inscriere:


Pe curand!!!

2 comentarii:

  1. Buna,
    tin sa va multumesc pentru aceasta frumoasa editie VI a felicitarilor de Martisor care ne trezeste din "amortirea iernii" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!
      Si noi iti multumim ca ni te-ai alaturat ! :)
      cu drag
      rux

      Ștergere