miercuri, 1 iunie 2016

Tema #44 "Sticluta pentru pastrat dorinte"

Buna!!
In luna ianuarie am pornit intr-o calatorie magica. Primul indiciu pe care l-am gasit pe harta catre Zana Verde Fluturas a fost: capace de PET.  In februarie am aflat cel de-al doilea indiciu: aripi de fluturas si ne-am lasat purtati de ele catre urmatorul popas de pe harta. Pentru a calatori mai usor, in martie am facut rost de pulbere magica si o pastram in tolba. In aprilie am facut un mic popas intr-o mini gradina pentru a ne odihni si a prinde puteri :D.A urmat luna mai in care ne-am pregatit de vara - betele de la inghetata le-am transformat in mici proiecte pe care Zana Verde Fluturas le va aprecia din plin :).
Ne place foarte mult sa calatorim si sa descoperim impreuna, dar, in acelasi timp, sa creionam povesti personalizate, unice!
Este momentul sa aflam care este cel de-al saselea indiciu:



" A sosit vara - noi ne dorim VACANTA MARE - ahhhhh ce vremuri, ce vremuri :D. Cate amintiri frumoase! Numai bune de prins din zbor si pastrat in sticlute mititele. Ni s-a spus ca zanale au in desaga lor cate o sticluta dragalasa numai buna pentru asa ceva! Asadar... luna aceasta ne vom ocupa de sticlute, de dorinte... si putin si de vacanta :). 
"
 *Multumim tuturor zanutelor bune care au scos din tolba lor primele 6 indicii si i le-au oferit broscutei Inlinkz pentru a face aventura si mai palpitanta! Odata cu tema 44 s-a publicat si lista aleasa de broscuta si o puteti  verifica aici.

Nu uitati ca sa ne trimiteti propunerile voastre - din luna iulie continuam calatoria si abia asteptam sa aflam care vor fi urmatoarele 6 popasuri: Pe urmele Zanei Verde Fluturas.

Incepand cu tema#39 vom lucra si noi in acelasi timp cu participantii. Vom adauga lucrarile noastre pe parcurs, de indata ce le finalizam :). O adevarata aventura!!! :D

Cum ne-am imaginat noi transformarea "Sticluta pentru pastrat dorinte":

Copilarim: Sticluta pentru pastrat dorinte #44 P.V. (S22/52) 



 
Premii:
Premiile din aceasta luna sunt oferite de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ) - premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si de Rux (Copilarim) - o stampila digitala. Primul premiu va fi oferit prin tragere la sorti automata - de catre broscuta Inlinkz, al doilea in urma jurizarii. Mult bafta!

1. Premiul oferit de Adriana Alexandru  (Arta si Creativitate ):



Un set format din cinci servetele (cele din imagine) si un set de bijuterii format din cercei si bratara. Premiul este oferit de Adriana - Arta si Creativitate.
Acest premiu care va fi expediat de catre Rux (Copilarim) si va mai contine si doua orare cu zanele Provocari Verzi.

2. Premiul oferit de Rux (Copilarim) - o stampila digitala.

  Va multumim mult pentru sustinere :) !!!


Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • Tema #44 va provoaca sa realizati respectand principiul 3R si 1O [redu-refoloseste-recicleaza original] un proiect nou pe tema  "Sticluta pentru pastrat dorinte".
  • Puteti participa cu un singur proiect care sa respecte principiul 3R si 1O. Alte creatii pe aceeasi tema pot fi inscrise ulterior in Rubrica Ati pierdut o provocare.  
  • Pentru a va inscrie realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • Va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • Concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii. 
  • Pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!









Mesaj de la RUX:
Dragi prieteni! Vreau sa va multumim inca o data pentru ca ne sunteti alaturi si ne sustineti. Am avut o perioada extrem de aglomerata si nu am reusit sa ma sincronizez perfect nici in expedierea premiilor, nici in actualizarea articolelor. Imi pare sincer rau!! :(
Incepand cu jumatatea lunii iunie voi expedia premiile restante (cu bonus:P) si voi actualiza articolele incomplete - sper pana la sfarsitul lunii sa le pot aduce la zi. :)
Va multumesc tare mult :). Sa avem spor la creat si o vara MINUNATA!!!!

0 comments:

Trimiteți un comentariu