marți, 30 aprilie 2013

Premiile temei #14 "Lalele"

Buna!
Felicitari pentru creatiile pe tema "lalele" - v-ati intrecut pe voi si ati realizat o galerie de creatii minunata!! Ne bucuram sa descoperim de fiecare data cum lucruri aparent nesemnificative se transforma in manutele voastre pricepute in ... "fluturi".
In luna aprilie, sponsorii nostri au fost Alexander's Handmade - premiul ales de broscuta Inlinkz merge la Corina si Copilarim * cu un premiu oferit pentru Paula care s-a stituat pe primul loc in urma jurizarii.



Noua ni s-a parut extrem de frumos gestul lui Alex, mai ales ca a venit insotit cu ganduri atat de sincere si a fost daruit din suflet. Multumim!
Sa va bucurati de premii!! :)

*premiul va fi realizat si expediat dupa Saptamana Mare (adica dupa 13 mai)

Iata mai jos si insigna pe care o poate afisa pe blog castigatorul ales de broscuta inlinkz:

 

Pe podium, in urma jurizarii:
Locul 1: Paula
Pentru prima data in istoria Provocarilor Verzi am avut o egalitate intre urmatoarele lucrari, deci va felicitam inca o data pentru lucrarile minunate!
 
Felicitari!!
Va rugam sa preluati insigna :) de mai jos.
 
 

Paula te asteptam sa ne contactezi pe adresa de mail :).

Stiti ce zi este maine, nu? 1 mai si nu ne luam liber! Pregatim o tema noua, ultima din aceasta primavara creativa a anului 2013.. ce sa fie, ce sa fie.... Va spunem doar ca este propusa de Ramo.

4 comentarii:

  1. ;)) cred ca nu am inteles mai nimic din aceasta postare ... creatii din dantela, sponsori din luna martie, lucrari la egalitate (care?) .. dupa cuvantul "urmatoarele" nu mai apare nimic. Poate nu se vede la mine?

    Felicitari Paula! Felicitari Corina!

    Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi voua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. toate celelalte lucrari au ajuns sa aiba acelasi punctaj:)). Deci felicitari tuturor!

      Ștergere
  2. Nu-mi vine sa cred...aveam emotii daca lucrarea mea comestibila se accepta...si cand colo...mititica de ea a castigat premiu :">

    Multumesc mult juriului pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-mi vine sa cred...aveam emotii daca lucrarea mea comestibila se accepta...si cand colo...mititica de ea a castigat premiu :">

    Multumesc mult juriului pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere