joi, 4 aprilie 2013

Felicitari calatoare - Editia a III a

Felicitari calatoare - "Sarbatoarea Pascala - Iepurasul de Paste"

Buna si bine v-am gasit la cea de-a treia editie a Felicitarilor calatoare!!!
 

Felicitari Calatoare - editia 2 "Sarbatoarea Pascala - Iepurasul de Paste"
Dupa cum sugereaza si denumirea, ne dorim sa cream felicitari pe o anumita tema, folosind diverse tehnici si  neaparat cel putin un element din categoriile 3r si 1o.  Singura rugaminte este sa nu se foloseasca parfumuri si esente/ uleiuri parfumate pe lucrarile care urmeaza a fi trimise. Da, da... ne dorim ca la fiecare editie creatiile noastre sa calatoreasca si sa faca pe cineva sa zambeasca. Vom participa, bineinteles, si noi. Iata lucrarile pe care le-am realizat, ca sursa de inspiratie:



Cine poate participa?
Am ales felicitari, pentru ca ne dorim ca participarea sa fie accesibila si inscrierile deschise si pentru strainatate. Cu mic cu mare, creand cu mult drag si seriozitate, speram sa reusim sa facem sa calatoreasca cat mai multe felicitari si sa ne reamintim cat este de minunat cand la posta, in cutie, gasim un plic care contine in el un gand bun si un strop de suflet.

Regulament si inscriere:
1.Pentru inceput va inscrieti in colectia de mai jos. Numele, blogul (daca nu aveti puteti pune link catre acest articol) si o adresa de mail. Avem nevoie de ordinea in care va inscrieti in momentul in care vom crea perechile. La momentul inscrierii nu este nevoie sa aveti lucrarea gata, o veti trimite ulterior - vezi punctul 2.
 
2. Creati o felicitare pe tema data. Poate sa fie o felicitare simpla, una 3d, o felicitare cutiuta, sau carticica, sau care sa insoteasca o creatie de-a voastra. Dar important este sa realizati o felicitare pe tema data.

3. Trimiteti o fotografie semnata cu creatia voastra - felicitarea pe adresa de mail a blogului: provocariverzi[@]gmail[.]com cel tarziu pana pe 24 aprilie la 00:00. Vom confirma primirea lor, daca nu primiti mail cu confirmare va rugam sa ne contactati.
Nu publicati creatiile pana la finalul concursului. Vom realiza pe 24 aprilie o galerie si tot atunci vom afla care sunt perechile. Dupa aceea puteti posta si pe blogurile voastre creatiile, bineinteles.

Cum se vor stabili perechile? Ne vor ajuta Thea si Daria, care vor extrage numerele si vor forma astfel perechi alcatuite din cate doi participanti. Noi nu vom avea numar ci initiale:) si da, vom participa, asa cum spuneam mai sus.
Premii - pe 24 aprilie la 00:00 se incheie inscrierea si tot atunci broscuta Inlinkz va alege doi castigatori. Numele castigatorilor se vor afisa dupa 15:00 pe 24 aprilie pe aceasta pagina, ca sa putem verifica daca toti cei inscrisi au indeplinit conditiile de participare:). Fiecare dintre cei doi  castigatori va primi cate 15 stelute pe care le va putea folosi pe provocari verzi

 
Pentru ORICE nelamurire ne gasiti pe adresa de mail. Nu ezitati sa ne scrieti. Va dorim spor la creat si speram sa va placa tema aleasa si ideea felicitarilor calatoare!! Abia asteptam sa va vedem creatiile si suntem sigure ca va veti intrece in a realiza minunatii:).   


15 comentarii:

  1. Cred că e vorba despre 24 aprilie 2013 :) Mă înscriu și eu! Am participat și data trecută și am prins gustul:P

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am inscris printre primii de data asta ca sa nu mai fiu codasa ca randul trecut ... sunt incantata de ideea in sine.Este placut cand in cutia de scrisori nu gasesti numai facturi sau reclame...hi hi hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ma gandesc si eu, mai ales ca acum am prins iar "gustul" sa caut in cutia cu scrisori. Ne bucuram ca ni te-ai alaturat:)!

      Ștergere
  3. Ce surpriza!Nu ma gandeam sa fie o alta editie asa curand!Sper sa ma incadrez si eu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai data viitoare ca eu am stat linistita ca e ora 00.00 pe data de 24,nu 23...daca stiam iti trimiteam mai repede ca o aveam facuta...asta e,am pierdut-o.

      Ștergere
    2. O punem in afara concursului ca e pacat sa nu calatoreasca:)!
      Voi amana pana maine la 11:00 (25 aprilie la 11:00 dimineata) publicarea perechilor ca poate mai vrea cineva sa trimita:).

      Ștergere
  4. O idee foarte frumoasa! M-as inscrie,dar ... nU sunt asa priceputa ca voi ...poate cu alta ocazie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Danutza sa aiu curaj si sa te inscrii data viitoare. Abia acum am vazut ca nu ti-am raspuns.:) Felicitarile aici se fac in primul rand cu suflet.:P Si pretuim micile imperfectiuni:P
      Pupici

      Ștergere
  5. Fetelor, eu acum am văzut că deja s-a extras un câștigător și că tot azi ar trebui să apară și galeria de felicitări călătoare, dar termenul de 24 aprilie ora 00.00 scris în regulament înseamnă că nu e respectat pentru că ora limită este în astă seară (24 aprilie, ora 23.59). Dacă s-a decalat termenul din cauză că s-ar suprapune peste tema lunară, ar fi trebuit făcută și o modificare în regulament. Sper că nu v-am supărat, pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Crissy, nu e nicio suparare.

      Asa este, castigatorul s-a extras dupa ora 11 dimineata astazi. Am asteptat pana la acea ora lucrari de la cei inscrisi pentru a vedea cate intrari sunt validate pentru premii. La 11 dimineata din cele 6 persoane inscrise primisem lucrari doar de la 2. De aceea este extras un singur castigator. Pentru ca aveam 3 premii (am decis sa primeasca fiecare cate unul) si al treilea a mers aleator la una dintre cele doua concurente dupa cum a ales Broscuta. Asta despre premiu.

      In regulament termenul de inscriere in colectie este 24 aprilie la 00:00 [ adica 23 aprilie 23:59 plus un minut; daca ti-e mai usor gandeste-te la Revelion:). suntem pe 31 decembrie si e 23:59 ... la 00:00 suntem pe 1 ianuarie, nu 31 decembrie].

      Deci regulamentul este respectat - in plus eu programez in Inlinkz ora si data inchiderii si acest lucru se face automat. Pentru ca la felicitari trebuie sa verificam exact cine a trimis si cine nu si lasam mereu o marja pana la 11 dimineata in ziua de 24 ale lunii respective, nu selectez premiul decat dupa ce am facut verificarea.

      Tema lunara nu se suprapune cu felicitarile. Ea se termina pe 25 aprilie la 20:00.

      Sper ca te-am lamurit:).
      Pupici

      Ștergere
    2. ps: si da, trebuia sa se publice la 5 articolul cu echipele si galeria... Il programasem dar vad ca nu s-a publicat. Numai bine ca am mai primit doua lucrari si voi face din nou extragerea pentru perechi, e pacat sa nu se trimita si celelalte 2:)

      Ștergere
  6. Am înțeles cum ați calculat voi, dar exprimarea datei și a orei lasă loc de interpretare, am văzut că și Geanina a înțeles la fel. Nu-i nicio tragedie că nu m-am putut înscrie, nu premiile mă motivează să lucrez. Oricum felicitarea mea va călători cu drag spre cineva. Vă pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crissy si Gianina mi-a trimis felicitarea. Daca vrei mi-o poti trimite pe mail. Voi face maine la 11 alegerea echipelor:).
      Am preluat exprimarea de pe robotul inlinkz si asa sunt si in afara prezentate. :P

      Ștergere