joi, 25 aprilie 2013

Galeria de creatii:" Felicitari calatoare editia aIIIa"

Bun venit in  galeria de creatii a celei de-a treia editii a Felicitarilor calatoare - "Sarbatoarea Pascala - Iepurasul de Paste"!!! Ne bucuram foarte mult ca v-a placut si aceasta tema si va felicitam pentru creatiile minunate pe care le-ati facut. De aceasta vom oferi  2 3 premii in valoare de 15 stelute fiecare* :
Pentru ca am primit pe mail doar 2 lucrari pana pe 24 aprilie la ora 11 dimineata, a Alinei si a lui Vali, cele doua premii initiale merg automat la ele, iar cel reportat de la fiti diferenta a fost ales de broscuta Inlinkz (dintre ele doua) si merge la Vali!
Felicitari! Spor la adunat stelute. Nu uitati sa va uitati pe 27 aprilie cand se va publica APOP#3 pentru a vedea care este clasamentul stelelor.




Felicitarile noastre calatoare pentru aceasta editie sunt:
Si iata felicitarile create de voi, inscrise la start pentru a porni in calatorie.


Actualizare
[fotografii cu lucrari primite pe 24 aprilie dupa ora 11:00 dimineata]


[lucrari in afara listei Inlinkz]

Gianina si Crissy
 
Va multumim si va aplaudam pentru ca si la aceasta editie am facut impreuna cateva bucatele de hartie in care s-au adunat ganduri bune si vise frumoase sa calatoreasca:).
Pana pe 25 aprilie la 11:00 dimineata mai puteti trimite fotografiile felicitarilor -
Tunder si  Angi. Invitatie valabila si pentru Crissy. :). Dupa 11:00 voi face tragerea la sorti pentru a stabili perechile iar dupa 12:00 p.m. (pe 25 aprilie la pranz) voi actualiza acest articol.
 




Perechile sunt: [ urmeaza actualizare pe 25 aprilie dupa 12:00 p.m.]
Actualizare  (25 aprilie): Pentru ca am ramas singurica pe metereze si Buni nu m-a putut ajuta sa extraga ea perechile pentru ca o dor manutele, am facut extragerea eu. Ca sa fie cat mai corect, dupa lungi momente de gandire am ales sa procedez astfel: am folosit floricele din fetru autocolante galbene. Pe spatele lor am scris cu o carioca galbena initiala participantei - pentru ca galbenul este greu lizibil si asa orice privire fie si fara voie este inutila:)). Am ales in plus un fundal verde care face si el imposibila sesizarea initialei. Apoi am pus florile intr-un cosulet impletit si cu aparatul la ochi [ este aparat profi care practic imi acopera fata si nu am cum sa privesc in ecran] am scos dupa ce am amestecat bine cele 8 floricele asezandu-le perechi cu cealalta mana, dupa care le-am intors si am facut poze cred ca la fiecare miscare [nu de alta, dar Dodo este cu mine si a trebuit sa stau cu ochii pe el:P].
Iata ce a iesit [ps: Oana cand am inceput aceasta editie mi-a marturisit cat de mult si-ar dori felicitarea facuta de mine. Si i-am promis ca ii voi face si eu una. Spuneam pe Facebook ca m-am amuzat copios.... cand am vazut cine e perechea mea. Asa ca.. aveti grija ce va doriti! Regret ca aparatul meu nu are si functie de inregistrare sa ne fi amuzat impreuna - voi de rasul meu:)). ]:



Perechea 1: Vali B. si Crissy
Perechea 2: Alina S si Nicoleta
Perechea 3: Emilia G. si Gianina
Perechea 4: Oana si Rux 
...... 
Daca vor dori Angi si Tunder isi vor putea trimite reciproc felicitarile. Cand vor avea acces la net, le asteptam cu drag sa ne arate si noua ce au creat:P.
****
Veti primi pe mail adresa de mail a colegei/colegului de schimb de felicitari si .. Sa le lasam sa calatoreasca:). Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne scrieti pe mail . Noi abia asteptam urmatoarea editie!!!

* al treilea premiu este redirectionat de la colectia speciala "Fiti Diferenta".

ps: datorita confuziilor generate de noul format orar ne vom gandi sa revenim la deja indragitul [ se pare ] 23:59. Vom discuta si ne vom gandi la o solutie favorabila tuturor. Nu uitati pentru orice nelamurire sa ne scrieti, preferabil din timp:).
De asemenea pentru sugestii, feed-back si propuneri ne gasiti pe adresa de mail: provocariverzi[@]gmail[.]com.
Va multumim :)!

3 comentarii:

  1. Am castigat? Multumesc!
    Hey acum cand ma obisnuisem si eu cu ora 20.00 ;)). Cert este ca eu lucrez la postari mai mult seara/noaptea. Astazi mi-am dat seama cum ajung eu pe ultima clipa, a fost un dute-vino scoala- casa-gradi-club-casa si cand sa ma asez si eu sa postez incep amandoi ... mami nu merge aia, mami vreau si eu sa pictez, dar tu cum ai facut asta? vreau si eu sa fac si tot asa, mami vreau un mar, mami mie mi-e foame .... :)))

    Cum e si cu tragerea asta ... pe Nicoleta nu o stiam. Ma bucur sa te cunosc Nicoleta!
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da:)!! Felicitari:D

      O sa le las pe toate cu 23:59 ca sa nu ne mai incurcam. Diferenta va fi ca tragerea se va face tot automat, dar a doua zi:P.

      O seara frumoasa si tie Alina:)!

      Ștergere