sâmbătă, 20 aprilie 2013

De vorba cu... Alexander

Luna aprilie pentru Provocarile Verzi a fost una a premierelor :). Pe la sfarsitul lui martie ne-a scris Alexander oferindu-se sa sponsorizeze una dintre teme. Trebuie sa recunosc ca am fost suprinsa placut de mesajul care a insotit aceasta initiativa, mai ales ca sponsorul este foarte foarte tanar;). Si... hotarat. Hotarat sa invete, sa creeze, sa incerce cat mai multe tehnici si sa se exprime artistic in diferite domenii ale creatiei. L-am invitat sa stam de vorba:

P.V. Esti cel mai tanar sustinator al Provocarilor Verzi, ai participat la Felicitarile Calatoare, dar si la temele propuse de noi de-a lungul timpului. Spune-ne cateva cuvinte despre tine.
Alexander: Pai , am 13 ani , iubesc sa fac scrapbooking si ma pasioneaza mereu lucrurile noi !

P.V. Cum ai descoperit pasiunea pentru lucrul de mana?
Alexander: Haideti sa va spun....iubesc sa spun .....Intr-o zi din aprilie am cautat pe net niste chestii handmade... si am dat peste un tutorial video al doamnei Ligia Pop .. desigur Quilling ....si apoi in seara aceea am comandat impreuna cu tata un ac si niste hartii de quilling ...si asa ince incet am inceput sa fac handmade.


Iti mai amintesti care a fost prima ta lucrare?

Alexander: Da.....desigur ....era un model de felicitare pe care l-am vazut in videoclipul doamnei Ligia Pop.


Povesteste-ne despre proiectul tau "Alexander's Handmade".
Alexander: Este Alexander's Handmade .... Pai la inceput am avut pagina de pe facebook ...Iar apoi prin iulie mi-am facut blog ...

Am observat ca iti place sa incerci diferite tehnici de lucru si materiale diverse. Totusi se pare ca felicitarile ocupa primul loc in preferintele tale. Ce crezi ca le face atat de speciale?
Alexander: Singurul lucru pe care cred eu ca le face speciale ...este acela ca pun suflet in ele si ca am un sentiment placut cand le fac.



Ce alte tehnici iti doresti sa mai descoperi?
Alexander: Sincer ....nu stiu inca .... poate ma voi hotari pe parcursul timpului.


Ai o tema preferata din cele existente pana acum pe Provocari Verzi? Dar una pe care ti-ar placea sa o gasesti poate pe viitor?
Alexander: Da.....Tema mea preferata a fost aceea cu scoala ...dar din pacate nu am reusit sa ma inscriu ! .. Mi-ar placea sa fie o tema despre scrapbooking.


Crezi ca lumea cunoaste suficient de bine ce presupune principiul 3R: recicleaza, refoloseste, redu?
Alexander: Da ... mai ales cei care participa la aceste provocari minunate.


Tu stii ce inseamna colectare selectiva si de ce este atat de importanta pentru calitatea vietii noastre pana la urma?:) Ce crezi ca s-ar putea face pentru ca oamenii sa respecte natura si .. viata ?
Alexander: Da desigur ...colectarea selectiva inseamna sa distribui fiecare material pe care il arunci la locul lui ...plastic la plastic ..etc ...si da este foarte importanta ... Pai nu stiu oamenii ar trebui sa se gandeasca mai mult la natura sa fie mai atenti ! 


Care este mesajul tau pentru Provocari Verzi, dar si pentru participantii la provocari si cei care ne urmaresc activitatea?

Alexander: Pai in primul rand ... bravo voua pentru principiul vostru 3R ...si un gand de incurajare pentru participanti : In handmade .... Nu va dati nicodata batuti !  Totul e posibil ....ca moto-ul meu : Daca realizezi handmade si esti tot mai pasionat de acest lucru , handmade-ul te reprezinta !
Multa inspiratie in continuare tuturor


Multumim  mult pentru raspunsuri  :) !
Puteti admira si alte creatii pe blogul Alexander's handmade

ps: poti realiza pe orice tema de pe blog scrappbooking, singura conditie este sa refolosesti / reciclezi ceva in creatia ta:) si bineinteles sa respecti tema - daca este de exemplu lalele poti adauga in lucrarea ta lalele dintr-un carton imprimat, sau dintr-un material. etc. :)

2 comentarii:

  1. Heeeei! Frumos din partea ta, Cata.Sa sponsorizezi o tema....Si interviul este frumos.Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Angi .. si multumesc Provocari Verzi ! . O sa incer c sa sponsorizez toate temele ... deja sunt in lucru pentru urmatorul premiu pentru provocarea care va urma !

      Ștergere