vineri, 26 aprilie 2013

Galeria de creatii "Lalele"

Buna si bine v-am gasit la colectia creatiilor pe tema Lalele
Ma asteptam sa fie o explozie de flori ;)) [ce bine ca nu toate s-au grabit sa se prezinte la Simfonia Lalelelor -- glumesc glumesc --]. Ma bucur pentru fiecare lucrare minunata pe care ati creat-o:). Si va felicit!!
Inca din copilarie, de la prima editie a simfoniei organizate la Pitesti pe care mi-o amintesc, m-a fascinat ce pot crea oamenii din flori, din pietricele, din lemn... din carton etc. cu ocazia acestei sarbatori. Recunosc ca am ales aceasta tema gandindu-ma la eveniment si poate dorindu-mi sa il insufletesc aici la Provocari Verzi, asa cum il stiam eu .. de demult. E drept ca acum nu se mai organizeaza ca atunci.... acum suntem invadati de "consumerism"... si din pacate ce se face nu mai tine cont de estetic ca odinioara. Totusi mai sunt sclipiri si asta nu poate decat sa ma bucure, atat cat sunt.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu sunt deloc dezamagita si prin ceea ce am scris nu vreau sa reprosez cuiva ceva. Departe de mine acest lucru, pentru ca, in fond, suntem aici sa ne simtim bine, nu din obligatie. Sa gasim solutii, sa inventam, sa reinventam, se redescoperim.. Deci nu, totul e ok! Sunt doar putin nostalgica amintindu-mi de Simfonie... si cum era candva:). Sau de centrul orasului... Si, da totul e in schimbare insa... e trist cand din frumos se transforma in kitchios... cand se atinge apogeul kitchiului:(... si simteam nevoia sa va spun si voua aceste lucruri... Pentru ca asa este intre prieteni. Ne amintim de lucruri frumoase, ne mai povestim ce lucruri mai putin frumoase isi fac loc... ;P.
As fi vrut sa va arat si eu poze cu imagini frumoase dar... printre atatea garduri de sarma si tarabe... si blocuri reabilitate am renuntat. Plus ca pentru mine este inca dureros vizual buncarul noua fatada a magazinului Trivale devenit mall... dureros e putin spus.

Broscuta Inlinkz a ales castigatorul premiului oferit de Alexander's Handmade [ un premiu special, oferit de un foarte tanar creator ]:

Felicitari Corina Pe 30 vom afla si cel de-al doilea castigator (primul clasat in topul 3 in urma jurizarii) - al premiului oferit de Copilarim.
Sa admiram lucrarile voastre pe tema lalele  pentru care va felicitam:



Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Lalele :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!

Maine aflam castigatorul celei de-a treia teme de la ati pierdut o provocare care s-a incheiat ieri: APOP #3.:P
Ce sa fie, ce sa fie... cum va mai arata clasamentul stelutelor?


Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.




0 comments:

Trimiteți un comentariu