joi, 9 februarie 2012

Premiu de blog



Photobucket
Multumim Micaela! Ne-ai facut o surpriza grozava acum la inceput de drum! Primim cu drag acest premiu virtual si va rugam sa il preluati chiar daca aveti mai mult de 200 de urmaritori pe blog! Schimbam putin regula, nu vom nominaliza pe cineva anume - vrem ca toti cei care ne trec pragul sa primeasca acest semn al prieteniei noastre si aprecierii - datorita voua proiectul acesta prinde viata si creste frumos si sanatos!
Cu drag,
Oana, Ramo, Rha si Rux

2 comentarii:

  1. Se pare ca dati tonul "Lunii cadourilor"! O sa indraznesc eu prima si ma voi bucura de premiul vostru afisandu-l in Atelierul de Creatie Virtual, desi avem acolo mai mult de 200 de vizitatori (numai 600 de vizualizari avem din USA), dar.. e asa de tentant! Multumesc!!! Va imbratisez cu drag si va doresc la cat mai multe bloguri prietene care sa isi doreasca un mic dar de la voi, asa cum este acest premiul! Mii d eimbratisari si tot atat de multe multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozav!! Ne bucuram mult Maria:D!! Ii dorim blogului de Creatie Virtual sa il poarte cu placere si iti multumim pentru urarile frumoase (le intoarcem inzecit)!
    Cu drag,
    oana, ramo, rha si rux

    RăspundețiȘtergere