miercuri, 15 februarie 2012

Expozitie de suflet: Editia 1 - "Martisoarele din sac"

Bun venit la prima expozitie de suflet!! Vom incerca in fiecare luna sa realizam expozitii in care sa aducem stropi de speranta. Incadrandu-ne in tema din luna respectiva vom expune spre vanzare diverse obiecte - banii fiind toti donati cuiva care are mare nevoie de ei. Aceasta este prima expozitie de pe Provocari Verzi. Va anuntam ca donam cateva brose, martisoare, felicitari realizate de noi pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie de ajutor. Totodata, specificam ca vizitatorii si concurentii nu trebuie sa se simta in vreun fel obligati sa cumpere sau sa doneze, acest lucru nu afecteaza in vreun fel concursul, dar ne dorim sa ajutam, iar daca cineva doreste, ni se poate alatura
Oana v-a provocat sa realizati brose martisor din sac, tot ea este prima care va va spune cateva cuvinte despre prima persoana pe care speram sa o putem ajuta :
Florin are 38 de ani, a fost subofiter in cadrul Armatei Romana si a fost diagnosticat in vara anului trecut cu tumora maligna, de care a si fost operat. El are nevoie de un tratament postoperator HADRONTHERAPY AZOT IONS care se poate efectua in Germania - pentru mai multe amanunte puteti vizita blogul lui Florin : http://codflorian.blogspot.com. Daca sunt doritori ce vor sa doneze bani o pot face in conturile pe care le gasiti afisate pe blogul lui Florin, sau in bannerul pe care il puteti si prelua daca doriti pe blogul vostru:





Pentru a copia codul: selectati-l dupa care folositi combinatia CTRL si C.

Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea):


provocari verzi
-indisponibil-

provocari verzi
-indisponibil-

provocari verzi
-indisponibil-

provocari verzi
-indisponibil-

provocari verzi
Pret simbolic / de pornire 35 lei

provocari verzi
Pret simbolic / de pornire  15 lei

provocari verzi
Pret simbolic / de pornire 20 lei

provocari verzi
Pret simbolic / de pornire 20 lei

c handmadei in covasna
Pret simbolic / de pornire 10 lei

c handmadei in covasna
Pret simbolic / de pornire 15 lei

Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - .
Noi vom rezerva obiectul respectiv si, dupa ce ne veti trimite confirmarea platii in contul lui Florin, va vom trimite ceea ce ati rezervat! Daca doriti o brosa si nu mai este disponibila, putem realiza una la comanda, o vom adauga pe blog cu mentiunea ca este rezervata si o vom trimite dupa ce primim confirmarea platii pentru persoana pe care vrea sa o ajute (nu este obligatoriu sa donati pentru persoana despre care vom scrie articolul).
In fiecare luna vom prezenta cate o poveste, pe scurt - pentru ca  Sustinem viata si vom dona obiecte lucrate de noi, pentru fiecare expozitie. 
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 


2 comentarii:

  1. As vrea si eu sa ofer brosele realizate pentru aceasta provocare pentru ajutorarea lui Florin. Cum fac?

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumim mult din partea lui! Iti voi scrie pe mail detalii!!
    Cu drag,
    Rux

    RăspundețiȘtergere