duminică, 26 februarie 2012

Galeria de creatii "Martisoarele din sac"


Prima noastra provocare verde tocmai s-a incheiat! Felicitari castigatorului ales de broscuta inlinkz (te rugam sa iei legatura cu Ramona - ramsmade@aol.com)!


Va multumim  mult pentru participare si incurajari, inseamna foarte mult pentru noi. Pe 1 martie ne asteapta o noua tema, pe care o pregatim cu drag - speram sa va placa si voua! Pe 29 februarie vom afla in urma votului echipei ce creatii se afla pe podium in top 3. Pana atunci, iata ce ati creat voi pornind de la tema "Martisoarele din sac":


Copyright Delilahhttp://spinuldesertului.blogspot.com/2012/02/brosa-soare-in-piept-pentru-provocarea.html






Va multumim pentru participare!! Ati creat adevarate minunatii - din sac:)! Ii rugam pe cei care vor gasi inspiratie in lucrarile voastre si ale noastre sa nu uite sa  precizeze sursa de inspiratie, doar asa este frumos si corect! Va asteptam cu drag la o noua provocare verde!!

Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.  



Diana


5 comentarii:

  1. Oooo ce frumoase sunt toate! Imi pare tare rau ca am ratat. Felicitari tuturor creatorilor! Si nu in ultimul rand organizatorilor care au facut posibila aceasta expozitie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e Alina a iesit o expozitie minunata!! Si este doar inceputul :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am updatat articolul cu numele castigatorului (il puteti gasi si pe pagina cu colectia - el este extras automat de inlinkz), dar si cu o creatie extraconcurs care a ratat din pacate inscrierea, dar pe care va invitam sa o admirati, pentru ca merita!
    Felicitari tuturor pentru lucrari, va multumim pentru ca ati participat si va mai asteptam! Felicitari Maria pentru premiu (te rugam sa o contactezi pe Ramona pentru detalii in legatura cu premiu, gasesti info pe pagina cu tema!)
    Va dorim o duminica frumoasa si ne retragem sa votam = notam! Pe 29 vom afla rezultatul, cine este pe podium, cine va primi premiul oferit de Oana si bineinteles cu cine vom sta de vorba luna viitoara:)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate lucrarile au fost minunate, concursul acesta a fost o adevarata provocare pentru noi. O felicit si eu pe Maria pentru premiu, de fapt multumim broscutei pentru extragere, e ca si cum am fi castigat amandoua, in echipa.
    Abia asteptam urmatoarea provocare. Felicitari tuturor fetelor ce au participat si au creat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari,Maria!
    Felicitari tuturor pentru frumoasele si interesantele creatii!
    Multumesc ca mi-ati adaugat si mie creatia in expozitie!

    RăspundețiȘtergere