miercuri, 19 aprilie 2023

#08 Salvam Papusi // Save the Dolls: Colectionand Lumini / Sclipiri.


Buna!


Speram ca ati strans un buchet frumos de amintiri, din mini vacanta de Paste si ca ati petrecut sarbatori fericite, cu pace in suflet si liniste. Hristos a Inviat! 
Saptamana aceasta, se mai numeste si Saptamana Luminata - si aceasta este si subiectul temei cu numarul 8. Ne-am gandit la o provocare mai relaxa(n)ta, mai usoara, ca sa ne putem reintra in ritm treptat - sa pornim si noi cumva pe urmele... luminii. Fie ca

  • vom descoperi lumina in natura inconjuratoare si vom crea cadrul de poveste al unei fotografii, alaturi de mesagerul nostru, 
  • vom realiza acasa un decor luminos, 
  • sau, de ce nu, ca vom salva o noua papusa / figurina, transformand-o in zana a luminii, 
  • sau poate ceva inspirat din traditiile care tin de aceasta perioada, 
speram sa va bucurati de aceasta experienta creativa, din plin.

Va reamintesc, ca de fiecare data si de acest articol, redactat la inceput de calatorie - Planuri. Lamuriri. Pregatiri, in care puteti afla, orientativ, ce teme urmeaza, mai ales ca cea de-a treia grupa este inspirata de voi! :D

Lucrarile noastre:

Copilarim: Hikari - sau, Copila Luminii Sclipitoare (PV#08)
Hikari Making of (Reflexii in oglinda 09)


    💚 Setul al doilea de teme ce se desfasoara pe perioada de  4 saptamani  (29 martie - 25 aprilie)
  • ultima tema incheie setul celor patru, ce au stat sub semnul Sarbatorii Pascale. Ne bucuram de Saptamana Luminoasa, care mie cel putin imi sugereaza liniste si pace si ... lumina. Dar iata si cateva propuneri de ”rezolvare” ale temei:
    💮amintire de la Paste - sau poza de la sarbatoarea pascala cu lumanarica, alaturi de mesager // sau de Iepurasul de Paste (care poate i-a adus un mic dar Mesagerului).
    💮papusa mesager in natura - poza - compozitie cu elemente naturale, ca intr-o expeditie in care sa gaseasca un loc frumos, luminos, din care poate pleca, de exemplu, cu un suvenir luminos”
    💮Spirirtul luminii
    - putem sa salvam o alta papusica / figurina, pe care sa o transformam intr-un spirit al luminii, sau un personaj luminos. 
    - ii putem crea mesagerului nostru o tinuta sau un accesoriu care sa ne sugereze ceva luminos.
    💮ceva inspirat de traditii - in cazul in care cunoasteti obiceiuri legate de aceasta saptamana si va doriti sa le faceti cunoscute prin intermediul mesagerului, puteti interpreta astfel tema. 
  • Se vor folosi pe cat de mult cu putinta materiale care sa respecte principiul 3R.
  • urmeaza cea de-a treia serie de patru teme: puzzle, marioneta din carton, timbre si decor (din decupaje diverse).
  • la finalul celor 4 teme, vom avea un premiu de dat :D 
  • se va folosi sistemul de tragere la sorti, fiecare proiect inscris insemnand o sansa de a castiga 
  • proiectele pot fi recuperate pana la finalul editiei a doua, dar daca vor fi realizate in perioada aceasta de 4 saptamani, aduc sanse suplimentare.

Va puteti inscrie in tabelul de mai jos: 


Castigatorul va fi anuntat la sfarsitul lunii aprilie (tragere la sorti, cu domnul random). Premiul este oferi cu drag de catre Micaela. Va fi expediat de catre mine (Rux) si imi doresc sa pot sa adaug si eu un strop de bucurie in .. cutie (care va fi un iepuras amigurumi). 

Premiul P.V. pentru temele 05-08 .
Premiul P.V. pentru temele 05-08 .
Premiul P.V. pentru temele 05-08 .
Iepurasul Codita (Premiu Provocari Verzi - grupa 2 teme - Pascal)

Mult spor!!


PS: ne vedem si in grupul Provocari Verzi, unde Micaela a creat un Chat pentru a putea vorbi mai usor :) si nu uitati ca, din meniul din dreapta al site-ului, puteti adauga propunerile voastre de teme viitoare :D!!

2 comentarii: