sâmbătă, 8 aprilie 2023

Galeria de creatii: #06 Salvam Papusi // Save the Dolls: Flori pentru Florii.

Buna! 

Alaturi de Lidie, ne-am facut putin incalzirea, am patruns in Regatul Florilor si ne-am pregatit sa intram in atmosfera sarbatorilor Pascale. Ne-am gandit ca pentru Florii dar si pentru Paste si Saptamana Luminata sa avem o libertate de alegere cat mai mare - si sa putem face fiecare cate ceva, in functie de timpul disponibil, materiale, inspirati de teme in ton cu sarbatorile.

Fie ca am ales sa aducem ceva din traditiile de Florii, sau pur si simplu ne-am inconjurat de flori, sper ca ati adunat in buchetul amintirilor inca o bucurie (cel putin, daca nu cumva chiar un buchetel mai mic de bucurii). Am asteptat, ca deobicei, cu mult entuziasm interpretarile voastre! 

Va invitam sa admiram impreuna lucrarile voastre pe tema  #06 Salvam Papusi // Save the Dolls: Flori pentru Florii., in ordinea inscrieriilor  in tabel:

Blogul Dănuței: Margarete pentru Florii! 

Dreamland - Pompilia: Trandafiri din cofraj de ouă

Floare de colt (2 )- Suzana: Transformari creative (15) si Provocari Verzi (7) - Floricele in vaza 

Kundalini Diana: Flori de Florii in Saptamana Luminata 

Explorator prin viata - MNiko: Buchet de trandafiri - Salvăm păpuși (06) - 


(Mentiune! Am ales sa public acest articol inaintea incheierii inscrierilor, asa ca voi actualiza pe parcurs galeria)

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  #06 Salvam Papusi // Save the Dolls:   Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme si va dorim sarbatoare Floriilor cu sanatate si bucurii, alaturi de cei dragi!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 25 aprilie 2023 (23:55):

- in curand....

  


0 comments:

Trimiteți un comentariu