sâmbătă, 15 aprilie 2023

Galeria de creatii: #07 Salvam Papusi // Save the Dolls: Cos/cuib Pascal

Buna! 

In prag de sarbatoare, va dorim Paste Fericit!!! Sa fie luminos si linistit, cu pace in suflet si in gand, cu multa sanatate si bucurii.

Asa cum bine stiti, cea de-a doua serie de patru teme, a stat sub semnul Sarbatorii Pascale. Lidia ne-a initiat in lumea florilor, tocmai bine ca sa putem intampina Floriile cu un proiect dragut! Mesagera noastra a avut apoi treaba - sa pregateasca un cos / cuib pascal. Tocmai bine - maine este Pastele. Asa ca , va invitam sa admiram impreuna lucrarile voastre pe tema #07 Salvam Papusi // Save the Dolls: Cos/Cuib Pascal. in ordinea inscrieriilor  in tabel link art:

Dreamland - Pompilia: Coșuleț pentru ouă Floare de colt (2)  -  Suzana: Transformari creative (16) si Provocari Verzi (8) - Cosulet pentru oua 
Explorator prin viata - MNiko: Coș/cuib Pascal - Salvăm păpuși (7)(Mentiune! Am ales sa public acest articol inaintea incheierii inscrierilor, asa ca voi actualiza pe parcurs galeria)

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  #06 Salvam Papusi // Save the Dolls: Cos/cuib Pascal.   Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 25 aprilie 2023 (23:55):

- in curand....

  0 comments:

Trimiteți un comentariu