sâmbătă, 29 aprilie 2023

Galeria de creatii: #09 Salvam Papusi // Save the Dolls: Puzzle

Buna! 

Timpul fuge parca zboara, ca o „sanioara” (ca sa fac o rima). Pe vremea cand va invitam sa adaugati sugestiile voastre de teme (apropo, lista e inca deschisa si de gaseste formularul pe bara din dreapta a blogului - in cazul in care uit sa actualizez lunar, va rog sa imi reamintiti si va multumesc de pe acum, pentru ajutor), eram foarte entuziasmata sa vad ce teme v-ar placea sa abordam. Apoi, cum nimeni nu spargea gheata, am profitat de discutiile noastre si, din vorba in vorba, tot am pescuit cateva idei, hihi. 

Prima a fost cea a puzzle-ului si m-a entuziasmat foarte tare! Sunt atat d emulte posibilitati si pot fi transmise, cu ajutorul unui puzzle, o gramada de mesaje - de la materia prima, la subiect si tot asa. Mai ca nu stii ce sa alegi mai intai, atat de ofertanta este :)))).

Va invitam sa admiram impreuna lucrarile voastre pe tema #09 Salvam Papusi // Save the Dolls: Puzzle  in ordinea inscrieriilor  in tabel link art:

Dreamland - Pompilia: Mini-puzzle 

Blogul Dănuței: Puzzle din bețișoarele de lemn de la cafea! 

Floare de colt (2)- Suzana : Provocari Verzi (10)- Un puzzle reparat 


(Mentiune! Am ales sa public acest articol inaintea incheierii inscrierilor, asa ca voi actualiza pe parcurs galeria)

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  #09 Salvam Papusi // Save the Dolls: Puzzle  Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 23 mai 2023 (23:55):

- in curand....

  

0 comments:

Trimiteți un comentariu