vineri, 1 noiembrie 2013

Tema #21 "Decorativ"

Ultima luna de toamna incepe astazi cu provocarea propusa de Rha - "Decorativ". Am intarziat putin publicarea temei pentru ca ieri seara, cand sa setez noua colectie de link-uri, am avut surpriza de a ma trezi cu o interfata noua care nu imi permite programarea extragerii automate. Inca astept raspuns de la cei care se ocupa de Inlinkz ca sa stiu cum vom proceda cu premiul oferit de broscuta... Dar sa spunem start!


"Decorativ - cu siguranta se gaseste prin camara, sau in dulapurile din bucatarie un vas care si-a incheiat misiunea initiala si asteapta cuminte sentita. De ce sa nu ii oferim o noua viata? Fie ca este vorba despre un bol ciobit, sau o oala careia i-a sarit "smaltul", sau o craticioara... si asa mai departe, va propun sa incercam sa le gasim o noua utilitate. Spor la creat!"
Rha
 

Luna aceasta premiul pentru creatia care se va situa pe primul loc este oferit de Copilarim - un avatar personalizat . Premiul inlinkz va consta in 15 stelute  si o felicitare oferita de Alexander's Handmade Design .




Multumim!! Va dorim sa creati frumos si sa va bucurati de premii!

Important: interfata inlinkz a suferit anumite schimbari care momentan fac imposibila setarea automata pentru aflarea castigatorului. In cazul in care aceasta optiune nu va mai fi valabila, luna aceasta vom lua o decizie in ceea ce priveste acordarea premiilor pe viitor si bineinteles, va vom anunta ce am hotarat sa facem. Aceasta schimbare va afecta doar Provocarile incepand cu tema #21, cele anterioare, valabile in continuare la "ati pierdut o provocare" au setarile facute deja.
 
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata creatii pe tema decorativ:

Viziteaza blogul lui Rha - Copilarim

Viziteaza blogul lui Rux - Copilarim
Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #21 va provoaca sa realizati o creatie pe tema "decorativ", respectand principiul 3R si 1O.
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra (noua, realizata pentru provocare) pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 (23:55) a fiecarei luni. Pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!

4 comentarii:

  1. Pfui, cat pe ce sa ratam provocarea...
    dar am alergat, si am alergat, si am ajuns cu cosul plin. N-am dat nici o nuca pe jos :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram ca ati reusit sa ajungeti la timp:)! Mai ales ca se anunta zapada in curand;).

      Ștergere
  2. Hei, salut din nou!

    Abia acum a fost adevaratul maraton :)

    RăspundețiȘtergere