marți, 26 noiembrie 2013

Galeria de creatii "Decorativ"

Se vede ca toamna este pe sfarsite si pregatirile pentru iarna (si Sarbatori) sunt in toi. Cand Ralu a propus aceasta tema m-am gandit ca, mai ales acum in prag de sarbatori, sigur vor fi cateva vase prin casa care sa pice testul. Aveam in minte sa folosesc o cratita sau oala cu smaltul sarit (sau care si-au facut bine treaba si acum merita o pensionare fericita). Dar nu a fost sa fie... si vasele isi continua treaba (pana cand vom pensiona unul dintre ele :D si va voi arata ce schimbare de look i-am aplicat. 
Am ales insa un bol ciobit destul de mult pe interior. Am cosmetizat ciobitura - am vopsit cu acrilice si apoi am vopsit si pe partea exterioara cu un model dragut [ cel putin mie asa mi s-a parut]. cactusul e fericit, bolul e multumim si balconul mai vesel putin:D.
Dar sa revenim la galeria noastra micuta si draguta si, bineinteles, la castigator!
Am anuntat de la inceput ca s-au "operat" schimbari la Inlinkz - se pare ca am ramas fara brsocuta :(. Am incercat sa iau legatura cu cei care se ocupa de inlinkz si din pacate nu mi-au dat niciun fel de raspuns referitor la extragerea automata a castigatorului (desi aceasta figureaza la pachetul gratuit). Pentru ca nu avem alta solutie am apelat la random.org. Ne vom gandi pentru viitor la alte posibile solutii. Pana atunci iata si castigatorul [ ora la care s-a facut extragerea este de fapt 1 dimineata, 26/11/2013].



Felicitari Paula pentru premiul castigat: 15 stelute si o felicitare oferita de Alexander's Handmade Design ! Multumim !!

Paula te rugam sa ne contactezi pe mail pentru detalii:)!
Si iata creatiile voastre, pentru care va felicitam:

Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Decorativ :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!
Maine aflam castigatorii a inca doua teme de la ati pierdut o provocare care s-au incheiat ieri: APOP #10 si #11.:P Si, bineinteles, vedem cum mai arata clasamentul stelutelor.
Iar la sfarsitul lunii aflam clasamentul si celalalt castigator! :)


Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.
 
Diana

Un comentariu: