vineri, 29 noiembrie 2013

Campania Handmade pentru suflet de catel- produse de vanzare!

Va invit sa aflati mai multe lucruri despre catelusul minunat din fotografia de mai sus, aici: Handmade pentru suflet de catel - Creashop
Puteti sa il ajutati pe el si ceilalti catei din micuta asociatie vizitand expozitia aici: Campania Handmade pentru suflet de catel- produse de vanzare! sau macar  share-uind informatia. :) 
Eu am donat o gentuta si un set de suporturi crosetate.
Sper din tot sufletul sa se stranga banuti pentru catelusi!
Cu drag, 
Rux 
"Cumparatorul interesat de produs va lua legatura cu artizanul pe email anuntandu-l ca doreste sa cumpere obiectul ales si furnizand adresa de livrare. Va plati creatia in contul Fundatiei-     RO03 INGB 0000 9999 0166 4407 – deschis la ING, sucursala Titulescu, titular Adina Ruse. Imediat ce plata va fi confirmata, Fundatia va  anunta artizanul printr-un email ca plata a fost facuta (cumparatorul trebuie sa mentioneze in ordinul de plata ca a efectuat plata pentru creatia persoanei cu numele X) si acesta va trimite pachetul catre cumparator (atentie! taxele postale trebuie sa fie suportate de catre artizan).
La finalul acestei campanii, artizanul care a vandut cel mai scump produs va primi din partea noastra, a magazinului, un cadou constand in materiale de creatie. Cadoul va fi oferit de mine, ca persoana fizica.
Toti cateii ii puteti vedea pe contul de Facebook al Fundatiei (Asociatia pentru siguranta mediului si a animalelor), adica https://www.facebook.com/jurnalul.unuivoluntar.7
Campania ia sfarsit pe data de 15 decembrie."

0 comments:

Trimiteți un comentariu