vineri, 30 noiembrie 2012

Premiile temei #10 "Borcanase dragalase"

Buna!! Vrem sa va felicitam pe toti pentru ca impreuna am scris inca o fila in caietul de teme al provocarilor verzi. Castigatorul premiului oferit de Decoshop  este, asa cum ati aflat deja de pe pagina provocarii, sau din galeria de creatii: Valentina. Felicitari!!!
Iata mai jos si insigna pe care o poti afisa pe blog:


 

Pentru a copia codul selectati-l, dupa care folositi combinatia CTRL si C.
Luna aceasta am avut-o ca invitata si pe Adriana in juriu. Ii multumim! Si va felicitam din suflet pe toate!! Sunteti minunate:)!
Rezultatele s-au schimbat spectaculos si in afara de primele trei lucrari clasate sunt foarte stranse - lucru lesne de imaginat pentru ca toate creatiile au fost extrem de frumoase si cred ca la nicio editie nu am auzit atatea "mi-e greu sa fac departajare - dau la toata lumea punctajul maxim". Acesta este adevarul. Dar, a trebuit sa facem o departajare ca sa putem sa oferim premiile virtuale (insignele) si, bineinteles, sa stam de vorba luna viitoare cu primul clasat. Iata topul 3:

Pe podium:
Locul 1: Emilia G
Locul 2: Angi
Locul 3: Nicoleta
Felicitari!!

Va rugam sa preluati insigna :) de mai jos.

 

Pentru a copia codul selectati-l, dupa care folositi combinatia CTRL si C.
In decembrie o vom avea ca invitata speciala pe Emilia G. (te rugam sa ne contactezi pe mail) si va pregatim un interviu dragut din care sa o cunoastem mai bine si in care sa ne povesteasca si cate ceva despre creatia premianta.
Va multumim tuturor si va asteptam la urmatoarea provocare care incepe maine - tema nr. 11 :D!! Si pregatiti-va pentru multe surprize:)!!!

Un comentariu: