joi, 8 noiembrie 2012

Cum facem ... o vaza dintr-un borcan

Mi-am confectionat o mini vaza pentru mini buchetelele frumoase pe care le primesc de la Honey si de la mamica lui (sunt o alintata, stiu!).Iata si 'reteta' pentru a realiza o vaza dintr-un borcan:Materiale :
-  un borcan (fost de castraveti murati)
-  o punguta cu stick-uri, paietele sau cum vreti voi sa le numiti (eu le-am folosit doar pe cele patrate)
-  lipici
-  o funda care o aveam de la cutiuta in care era cadoul meu de Craciun si inca o pangliguta, cred ca o aveam de la o bluza...

Se ia un borcan, se spala, curata (daca are etichete) si se usuca bine. Strasurile decorative sunt foarte potrivite pentru ornarea viitoarei vaze, dar puteti folosi si nasturi, daca vreti. Eu am ales sa folosesc strasurile patrate (de diverse dimensiuni) - se potrivesc foarte bine si cu modelul borcanului.

Le-am lipit pe borcan cu adeziv si am legat la gura borcanului cele doua panglicute. Cel mai mult a durat sa se intareasca lipiciul ... si gata:D!tips:
- aveti grija cand lipiti ornamentele:) si fiti creativi!


Criticii mei de arta Bono si Maggie s-au declarat foarte multumiti de rezultat!! Ar fi vrut chiar sa pastreze vaza la ei in casuta.. dar cum este totusi un obiect casabil si in plus destinat mini buchetelelor, il vor admira doar de la distanta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu