duminică, 4 noiembrie 2012

Galeria de creatii:" Felicitari calatoare - Frunzele toamnei"

Bun venit in  galeria de creatii a primei editii a Felicitarilor calatoare - "Frunzele toamnei"!!! Ne bucuram foarte mult ca v-a placut aceasta idee si va felicitam pentru creatiile minunate pe care le-ati facut. Suntem sigure ca si voi sunteti curiosi care vor fi perechile:D. Dar pana atunci iata cei doi castigatori ai stampilelor digitale realizate de Oana si Rux pentru aceasta editie:
Felicitari Patrick si Elena !! Va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail pentru a putea intra in posesia premiilor! Speram sa va placa si sa le folositi cu placere in proiectele voastre.
Daca va plac si va doriti si voi stampilutele le veti putea gasi in curand in pravalia provocarilor verzi de pe cdb - gasiti link si mini vitrina in meniul din stanga.
Iata ce am pregatit noi pentru schimbul de felicitari:


Si acum sa ne delectam cu imagini. Creatiile voastre in ordinea inscrierii in concurs - lista o veti gasi la finalul articolului. 



 Dana si Paula 
 
Superba galerie, asa-i? Si acum, iata ce au hotarat zanele noastre ucenice Thea si Daria (click pe poze pentru a le vedea mari):

Cele sapte perechi sunt:
Perechea 1: Micaela si Mariana
Perechea 2: Paula si Rux
Perechea 3: Adriana si Sorana
Perechea 4: Gianina si Angi
Perechea 5: Elena si Patrick
Perechea 6: Dana si Oana
Perechea 7: Emilia si Nicoleta     

Veti primi pe mail adresa de mail a colegei/colegului de schimb de felicitari si .. Sa le lasam sa calatoreasca:). Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne scrieti pe mail . Noi abia asteptam urmatoarea editie!!! Pana atunci, avem o tema noua, lunara, care speram sa va placa, sa va inspire - borcanase dragalase, sau borcanul clasic "make it nicer".

PS: 
Florentina ne-a anuntat din timp ca este posibil sa nu mai poate onora din motive personale aceast schimb de felicitari. Daca va reusi ulterior sa ne trimita totusi o felicitare va face echipa cu Rha sau Ramo, de la Provocari Verzi.

Nu am primit poze de la Tatiiana Murariu si Tunder Mitrea . Daca mai doriti sa participati puteti face pereche si asteptam sa ne trimiteti pozele pentru a le putea adauga ulterior la galerie:).

Update:

S-a rezolvat si problema aparatului de fotografiat si ne bucuram tare mult! Mai asteptam pana vineri un semn de la Florentina si Tatiiana, daca nu primim nicio veste vom trage la sorti si una dintre noi va realiza inca o felicitare :D. 
Si perechea lui Tunder a fost Oana care a realizat felicitarea de mai jos:
Oana - DulceaMeaCasa

6 comentarii:

  1. Superbe creatii la acest concurs!Felicitari tuturor! Daca ar fi trebuit sa aleg...Oricum,imi place mult felicitarea Gianinei.O astept cu nerabdare.Multumesc Theei sau Dariei pentru "manuta" pe care au avut-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si noi ne bucuram ca iti plac si dorim calatorie placuta fetei cu parul de foc si ariciului:D sa ajunga cu bine la destinatie, fiecare si sa va aduca multa bucurie:D!!

      Ștergere
  2. Vai ce minunatii,felicitari tuturor, toate sunt superbe!!! Cred ca tocmai am descoperit o noua pasiune, felicitari handmade :) Multumesc fetelor ca m-ati stimulat la creatie, felicitarea Soranei este foaaaaarte frumoasa, abia astept sa o primesc!!! Cand eram micuta obisnuiam sa fac fel si fel de grozavii din hartii, inclusiv felicitari...odata cu trecerea timpului mi-am cam pierdut inspiratia si indemanarea. Dar o voi regasi eu, hi, hi, hi :D
    Incredibil, mi-a picat nr. 3 Multumesc ingerasilor pentru manuta lor de aur :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine Adriana!! Ne bucuram tare mult :)! Chiar ia uite ! numarul tau!!3:)
      Sa ajunga cu bine si felicitarile voastre si sa va bucurati de ele!!
      :D

      Ștergere
  3. Felicitari tuturor!!! ati creat felicitari frumoase, imi pare rau ca nu m-am inscris ....am tot amanat pana am uitat :(
    Felicitari castigatorilor!!

    RăspundețiȘtergere