miercuri, 15 august 2012

Expozitia de suflet: Editia a7a -"Reciclarea hainelor"


Bun venit la editia a 7-a a expozitiei de suflet!! Luna aceasta avem o mica schimbare. Nu vom mai prezenta creatii lucrate de mana si donate de noi. Puteti vedea mai jos lista de expozitii (care sunt in continuare active) si daca doriti le puteti da de veste si prietenilor.
Expozitia de suflet: Editia a6a -"Metamorfoza incaltamintii"
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

Luna aceasta va povestim despre o fapta buna! Emilia, castigatoarea provocarii a 6a, a donat premiul constand intr-un set: furtun dus plus para de dus model clasic oferit de sponsorul lunii trecute: EverPro.ro. Oana s-a ocupat personal pentru a avea grija ca donatia sa ajunga acolo unde este nevoie de ea!

- poza este publicata avand acordul mamei Mihaelei -
"...Se numeste Mihaela si are 10 ani. E premianta! Are ochii albastri ca marea si e ca o zana de maruntica si de frumusica. E prietenoasa si gata oricand sa ajute. E respectuoasa, ordonata.
Mihaela e fata cea mica a Mariei (47 ani, o femeie harnica) si a lui Vasile. Locuieste impreuna cu fratele cel mare (Aurel, 21 de ani cu probleme de sanatate) intr-o casuta mica, iar parintii muncesc cu ziua.
Nu au baie in casa...asa ca m-am gandit sa-i ofer Mihaelei contravaloarea donatiei, alaturi de cateva dulciuri, rechizite si jucarioare.
Multumesc Emiliei pentru gestul ei care m-a inspirat in alegerea pe care am facut-o. "
Cu drag,
Oana

Un comentariu: