luni, 20 august 2012

Before and After

Bine v-am gasit!
ArtBoutique alaturi de DeCusut si Carti Online au organizat un concurs foarte fain la care nu puteam lipsi, mai ales ca tema este pe gustul nostru: Before and After. Concursul a fost organizat pe contul de facebook al ArtBoutique si puteti admira lucrarile inscrise in concurs in acest album foto.

Pentru ca tema lunii august la noi este "Reciclarea hainelor", am hotarat sa ramanem tot in aceasta zona. Atat eu, cat si Oana, avem foarte multe idei care implica transformarea hainutelor (unele notate pe hartiuta, asteptand cuminti sa ne putem face timp pentru ele, altele ivindu-se in urma unei convorbiri, sau privind un obiect care "striga" spre noi ca doreste o "noua viata"). Ne-am pus pe treaba cu mult entuziasm si am taiat, croit iar la final,  transformand niste hainute mai vechi am creat o pereche de papuci si o salopeta care noua ne aduc de fiecare data cand le privim, zambetul pe buze.

Iata si lucrarile inscrise in concurs cu "numerele de ordine" 12 si 13, dar si textul care le insoteste:

"Sunt Oana (DulceaMeaCasa) si sunt bucuroasa sa particip la concursul organizat de dumneavoastra pe Facebook. Sa reciclez si sa refolosesc lucruri mi-a placut dintotdeauna.
Ideea mea de a transforma un pulovar moale s-a concretizat intr-o pereche de papuci de casa, barbatesti, decorati cu motive populare romanesti, cusaturi din zona Munteniei."

"Mi-a placut foarte mult ideea concursului Before and After!
Iata ce am facut eu: am transformat un sarafan/ rochita intr-o salopeta (fusta pantalon) fara bretele:). Provocarea a venit la fix pentru ca imi doream de mult sa fac aceasta schimbare. Salopeta poate fi purtata in mai multe feluri - lungimea pantalonului variind de la scurt, mediu pana la o palma peste genunchi, in functie de dorinta si starea de spirit:). Desi nu am masina de cusut, a fost o placere sa pot sa imi transform visul in realitate :)!"
Nu uitati ca pana pe 25 august la 23:59 va mai puteti inscrie creatiile la "Reciclarea hainelor"! Noi va asteptam cu drag si speram sa va inspire si aceste doua lucrari, alaturi de cele pe care le gasiti pe pagina provocarii.

Un comentariu:

  1. Super tare concursul! Si inca mai e timp sa se inscrie lumea! Hai ca ii dau bookmark pe site-ul Merita Citit, sa afle cat mai multa lume de concurs!

    RăspundețiȘtergere