vineri, 1 iunie 2012

Tema #5 "Jucarii din carton"


Bun venit pe blogul nostru de pROvocari verzi! Astazi ne provoaca Oana!:)

Este 1 Iunie - LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! tuturor copiilor si celor care inca mai cred in inocenta acestei varste.



"Iata-ne la o noua provocare ce are ca tema jocul si jucaria. Pentru ca suntem la pROvocari verzi, vom recicla carton, il vom refolosi intr-un mod original creand un obiect ce poate fi un cadou pentru copii (caci e luna lor, a copiilor), reducand consumul de hartie noua, care inseamna inca un copac taiat..
Daca nu aveti copii, puteti crea o jucarie pentru nepoti sau vecini, sau o puteti dona, sau, de ce nu, va puteti aminti de copilarie si sa petreceti cateva ore minunate mesterind, decupand si lipind."
Premiul pentru castigatorul ales aleator de INLINKZ (lista in care va inscrieti) va fi acordat luna aceasta de Activitati Creative - multumim!!  Premiul consta in o carte "Activitati creative cu materiale reciclabile de Mihaela Albianu si un album "Flori de primavara" coordonator Mihaela Albianu.

-click pe banner pentru a vizita magazinul-

Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata .....

viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa-

viziteaza blogul lui Rux - Copilarim-



Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #5 va provoaca sa realizati jucarii din carton
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


Perioada de inscrieri: 1  - 25 iunie (23:59). Mult succes:)!!




22 de comentarii:

  1. Tema a venit la fix pentru a pune in practica ceea ce i-am promis lui Dante ca vom face. El isi doreste o anume jucarie noua dar eu am spus ca mai bine o facem noi chiar daca vom avea de muncit , nu gluma. Abia astept sa adun materialele si sa ma apuc de lucru :). O tema superrr. Spor la lucru tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu gandul la ei am facut aceasta provocare, draga Vavaly. O jucarie ce poate fii facuta cu propriile maini este cel mai frumos cadou. Multa bafta!

      Ștergere
    2. Abia astept sa vad ce jucarie veti face!!! Spor:D

      Ștergere
  2. imi place mult sa ne jucam cu carton si sa (re)facem totul asa ca la noi mereu sunt astfel de jocuri spre bucuria celor mici
    din pura placere (fara a intra in concurs), pot trece mai multe linkuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca da!! Vom adauga pe pagina "Ati pierdut o provocare" o colectie speciala in care se pot adauga oricate linkuri vrea fiecare (pe tema aceasta bineinteles) extra concurs:D. Colectia va aparea la sfarsitul acestei provocari si va fi posibila inscrierea pana anul viitor :P.
      Abia asteptam:D!!

      Ștergere
    2. grozav! abia astept :)

      Ștergere
  3. Ne-am inscris si noi si speram sa aduca inspiratie!
    Multa bafta tuturor si la cat mai multe creatii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata-ma din nou prezenta.
    Daca as avea mai mult timp as veni de fiecare data. Superba provocarea.
    Impreuna cu fiica mea Alice am creat o papusica pentru aceasta provocare. Ne jucam mult cu hartia, aveam deja o colectie intreaga de jucarii facute din hartie :D
    Bafta tuturor la provocare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne bucuram mult de creatiile voastre:D!! Iar acum vremea e tocmai buna d creat.. dupa-amiaza, la adapost de soare .. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu, pe blogul copiilor, sunt la capitolul jucarii din carton, asa ca ma incadrez de minune in concurs, desi nu mi-am dat seama pana acum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D e foarte fain tractorasul. imi aminteste de unul din copilarie- tot rosu;))

      Ștergere
  7. Cu putina intarziere, fata de cum ma (si va)obisnuisem, iata-ma si pe mine cu jucaria mea cartonata... Mult succes tuturor si multumesc, Oana, pentru tema! Zile racoroase va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim pentru urare Florentina:D!! Imi place mult jucaria facuta de tine:D

      Ștergere
  8. Bună seara. Din păcate de data asta n-am reușit să termin ceea ce mi-am propus să fac. Sunt cu proiectul abia la jumătate, dar când îl termin o să-l postez în cealaltă parte. Baftă tuturor participanților!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună seara. V-am descoperit acum ceva vreme dar n-ar niciodată nu am reușit să îmi fac timp să termin vre-o temă deși am început mai multe. Nu am reușit nici de această dată, dar tema voastră a inspirat-o pe mama mea să finalizeze un proiect pe care îl plănuia de mai de mult. Și pentru că ea nu are blog am înscris-o eu sub numele de Nicoleta.
    Felicitări tuturor participanților și felicitări vouă pentru un blog extrem de interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut proiectul si este minunat!! :) Cat despre proiectele mai vechi, daca le terminati sunt listele de la "Ati pierdut o provocare" care tin 1 an (ca o gluma "au valabilitate un an.. hehe).

      Ștergere
  10. Bună seara.
    Am descoperit acest site de ceva vreme dar niciodată nu am reușit să îmi fac timp să termin vre-o temă deși am început mai multe. Din fericire, de această dată, mama mea a fost inspirată să finalizeze un proiect la care se gândea de mai mult timp. Si pentru că nu are blog am inscris-o eu sub numele de Nicoleta.
    Felicitări tuturor și mai ales vouă, organizatorilor, pentru un blog extrem de interesant.

    RăspundețiȘtergere
  11. imi cer scuze pentru dublul comentariu. am avut o mică problemă cu internetul si am crezut ca primul nu s-a trimis. va rog sa il stergeti pe cel de-al doilea.

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc mult rux pentru premiu. nici nu ma-m asteptat sa castig:D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea te felicit si ma bucur ca ai castigat, dar sa stii ca premiul este oferit de Mihaela Albianu :) !
      Sa te bucuri de el:D!!

      Ștergere