marți, 26 iunie 2012

Galeria de creatii "Jucarii din carton"

Buna!! Iata ca s-a incheiat provocarea verde cu numarul 5  - Jucarii din carton . Bineinteles va ramane valabila colectia catre care vom lasa link la finalul acestui articol. Acum, cand realizez galeria, privesc cu drag lucrarile si ma bucur pentru a... nici nu mai stiu cata oara ca am inceput acest proiect si astfel, am cunoscut oameni minunati care creaza mici povesti.
Premiul ales aleator de broscuta  Inlinkz merge la Diana. Felicitari!!!:) Te rugam sa iei legatura cu Mihaela ( picturapentrucopii[@]gmail.com) pentru detalii in ceea ce priveste premiul. In ultima zi a lunii urmeaza sa aflam si top 3-ul :).

Creatiile voastre minunate - va dorim sa va bucurati de ele! :)




In afara concursului:

 

Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Jucarii din carton. :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme, pentru lucrarile voastre frumoase si pentru ca impreuna putem atrage atentia ca:
1. este bine si nu foarte greu sa colectam selectiv
2. din lucruri care aparent sunt inutile (si pe care le platim - pentru ca multa lume are impresia ca ambalajele de exemplu sunt gratis, nu, nu sunt) se pot crea lucruri absolut minunate!
Pe curand!

Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.

 
Diana



Un comentariu: