vineri, 15 iunie 2012

Expozitia de suflet: Editia a5a- "Jucarii din carton"


Buna! Am ajuns la cea de-a5a expozitie de suflet!! In fiecare luna realizam expozitii prin care ne dorim sa aducem stropi de speranta. Incadrandu-ne in tema din luna respectiva expunem spre vanzare diverse obiecte lucrate cu drag special pentru aceste expozitii - banii fiind toti donati cuiva care are mare nevoie de ei. Iata expozitiile realizate pana acum - ele sunt in continuare active:
Expozitie de suflet: Editia 1 - "Martisoarele din sac"
Expozitia de suflet: Editia a2a - "Poseta/Geanta de blug"
- Expozitia de suflet: Editia a3a "Cosulet cu flori"
- Expozitia de suflet: Editia a4a "Transformarea PET-urilor

Vizitatorii si concurentii nu trebuie sa se simta in vreun fel obligati sa cumpere sau sa doneze, acest lucru nu afecteaza in vreun fel concursul, dar ne dorim sa ajutam, iar daca cineva doreste, ni se poate alatura
Oana v-a provocat sa realizati jucarii din carton si va va spune cateva cuvinte despre aceasta expozitie, sau mai bine zis, pe cine speram sa putem ajuta :
Pentru copiii de la Casa de copii Valenii de Munte orice ajutor este important. Daca vreti si voi sa donati gasiti mai multe informatii pe blogul Fundatia BUNAVESTIRE.

Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea):


Pret simbolic / de pornire 20 ron


Pret simbolic / de pornire 20 ron

Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - .
Noi vom rezerva obiectul respectiv si, dupa ce ne veti trimite confirmarea platii, va vom trimite ceea ce ati rezervat! Ne-am bucura sa ne treceti si pe noi cand faceti donatia, dar nu este obligator.
In fiecare luna vom prezenta cate o poveste, pe scurt - pentru ca  Sustinem viata si vom dona obiecte lucrate de noi, pentru fiecare expozitie. 
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

0 comments:

Trimiteți un comentariu