vineri, 24 mai 2024

#13 Salvam Papusi // Save the Dolls: Maci.



Buna!

 
Si bine v-am regasit cu o noua tema la Salvam Papusi III. Dupa cum stiti, povestea din acest an, se va scrie in doua parti - prima, pe parcursul a treisprezece saptamani, respectiv teme, in cele trei luni de primavara. Apoi vom avea o vacanta de vara de trei luni - dar tot creativa, in care vom salva carti  (detalii la sfarsitul articolului). Toamna vom continua sa scriem povestea SPIII, cu celelalte 13 capitole.


Veti gasi mai jos toate cele 13 teme din aceeasta primavara, ca sa va puteti face, deja o idee :). Fiecare tema are alocata cate o saptamana in care va fi prezentata si va putea fi rezolvata pentru a dubla intrarea la tragerea la sorti de la sfarsitul primaverii- nu sunt dificile si speram sa va placa ceea ce am pregatit. Abia asteptam sa scriem povesti impreuna si sa atragem atentia asupra materialelor reciclabile si, de ce nu, sa ii inspiram si pe altii sa ni se alature, sau sa faca schimbari in felul in care privesc lumea. Sa fie diferenta.


A treisprezecea si ultima tema din prima parte a Salvam Papusi III, dupa  cum ati putut vedea deja in titlul, este Maci. 

Cumva, luna mai, ce anunta venirea verii. este asociata cu macii. Si cred ca este o tema frumoasa si permisiva, nu foarte complicata, ca pentru final de calatorie. 


Lucrarile noastre:

in curand


🌸💚🌸


  ðŸ’š Ultimele 5 saptamani  (26 aprilie - 30 mai) 
  • Tema aleasa pentru a treisprezecea saptamana este: Maci.
  • Mesagerul vostru, in spiritul 3R si 1O (Redu-Refoloseste-Recicleaza - Original) va avea de creat ceva, care pentru el este reprezentativ pentru tema propusa.
  • Pentru tema maci, aveti, cum s-ar spune „mana libera”.
    Iata totusi si cateva idei orientative:
    🌸 o costumatie pentru mesager, sau alta papusa/i
    🌸 o papusa /figurina/ bibelou  (sau mai multe )etc transformata (e) dupa bunul plac
    🌸 un obiect de decor / util pe marimea papusii, sau a voastra, de ce nu  
    🌸 un obiect vestimentar, o bijuterie, o decoratiune 
    🌸 sau orice alt proiect care pe voi doriti sa il realizati fie pentru utilitatea sa, cat si pentru simpolu fapt ca va aduce bucurie - singura rugaminte este sa incercati sa aduceti si Mesagerul in peisaj si sa se respecte principiul 3R  si 1O :) - redu, refoloseste, recicleaza, original si desigur tema

🌸💚🌸🌸💚🌸

Va puteti inscrie in tabelul de mai jos -  valabil pana pe 30 mai (23:59):



🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸


Castigatorii vor fi anuntati pe 30 mai (tragere la sorti, cu domnul random). Premiile vor fi oferite cu drag de catre Micaela si Rux. Va fi expediat de catre mine (Rux), in cursul lunii primei luni de vara! 

imaginile cu premiile va fi adaugate ulterior 

Mult spor!!

PS: ne vedem si in grupul Provocari Verzi, unde Micaela a creat un Chat pentru a putea vorbi mai usor :) si nu uitati ca, din meniul din dreapta al site-ului, puteti adauga propunerile voastre de teme viitoare :D!!


🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸


Va multumi ca v-ati jucat alaturi de noi in aceasta prima parte a Salvam Papusi / Save the Dolls III. Ne vom continua calatoria incepand cu luna septembrie, cand ne vor astepta alte 13 capitole, speram noi interesante!

Pe timpul verii va asteptam cu drag sa Salvam Carti intr-un ritm de vacanta! Iata ce va urma - poate vreti sa va pregatiti materialul de lucru:

Vom incepe cu povesti, apoi ne vom indrepta catre cartile de colorat / ilustrate si vom incheia calatoria alaturi de carti de craft si alte activitati creative.!

Pregatiti? :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu