vineri, 1 martie 2024

#01 Salvam Papusi // Save the Dolls: PrimavaraBuna!

 
Sa va fie Primavara minunata! Bine v-am regasit la o noua editie de Salvam Papusi - a treia. Povestea din acest an, se va scrie in doua parti - prima, pe parcursul a treisprezece saptamani, respectiv teme, in cele trei luni de primavara. Apoi vom avea o vacanta de trei luni - dar tot creativa, in care vom salva carti. Toamna vom continua sa scriem povestea, cu celelalte 13 capitole.


Veti gasi mai jos toate cele 13 teme din aceeasta primavara, ca sa va puteti face, deja o idee :). Fiecare tema are alocata cate o saptamana - nu sunt dificile si speram sa va placa ceea ce am pregatit. Abia asteptam sa scriem povesti impreuna si sa atragem atentia asupra materialelor reciclabile si, de ce nu, sa ii inspiram si pe altii sa ni se alature, sau sa faca schimbari in felul in care privesc lumea. Sa fie diferenta.


Prima tema, dupa  cum ati putut vedea deja in titlul, este chiar PRIMAVARA


Lucrarile noastre:

Ghiocel de Primavara (PV SP 1/13)


clubul fanteziei: Provocări Verzi- Primăvara

 

🌸💚🌸

  💚 Primele 4 saptamani  (1 -28 martie) 
 • Tema aleasa pentru prima saptamana este: Primavara
 • Mesagerul vostru, in spiritul 3R si 1O (Redu-Refoloseste-Recicleaza - Original) va avea de creat ceva, care pentru el este reprezentativ pentru tema propusa.
  Iata cateva idei orientative:
  🌸 o costumatie pentru mesager, sau alta papusa
  🌸 o papusa /figurina/ bibelou etc transformata in Primavara 
  🌸 un obiect de decor / util pe marimea papusii, sau a voastra, de ce nu  
  🌸 un obiect vestimentar, o bijuterie, un martisor..
  🌸 sau orice alt proiect care pe voi va duce cu gandul la Primavara - singura rugaminte este sa incercati sa aduceti si Meagerul in peisaj si sa se respecte principiul 3R si 1O :)

 • Primele 13 teme din aventura Salvam Papusi si perioadele de desfasurare pentru fiecare sunt; a
  🌸  #01 Salvam Papusi // Save the Dolls: Primavara (01-07 martie 23:59)
  🌸  #02 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura I (08-14 martie 23:59)
  🌸  #03 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura II (15-21 martie 23:59)
  🌸  #04 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura III (22-28 martie 23:59)
  🌸  #05 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura IV (29 martie - 04 aprilie  23:59)
  🌸  #06 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura V (05-11 aprilie 23:59)
  🌸  #07 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura VI (12-18 aprilie 23:59)
  🌸  #08 Salvam Papusi // Save the Dolls: Sapte dintr-o lovitura VII (19-25 aprilie 23:59)
  🌸  #09 Salvam Papusi // Save the Dolls: Flori de Florii. (26 aprilie - 02 mai 23:59)
  🌸  #10 Salvam Papusi // Save the Dolls: Simboluri Pascale. (03- 09 mai 23:59)
  🌸  #11 Salvam Papusi // Save the Dolls: Lumini prinse-n tablou. (10-16 mai 23:59)
  🌸  #12 Salvam Papusi // Save the Dolls: Pregatiri de vacanta! (17- 23 mai 23:59)
  🌸  #13 Salvam Papusi // Save the Dolls: Maci (24 -  30 mai 23:59) 

 • Premii si regulament:
 • Pe 31 mai se vor acorda premiile (cel mai probabil 3) prin tragere la sorti.
 • 💚Proiectele pot fi recuperate pana la finalul editiei a doua (in toamna) - va exista un tabel special, pe pagina Ati pierdut o provocare, in care veti putea inscrie lucrarile realizate dupa 30 mai 2024, sau daca aveti mai multe proiecte realizate pe o tema, precizand dupa nume si numarul temei.
  💚Toate proiectele inscrise la timp vor primi intrare dubla la tragerea la sorti.
  💚 Proiectele care se vor realiza in decursul acestor 3 luni (adica pana pe 30 mai). dar in afara timpului alocat de o saptamana, vor putea fi inscrise in alt tabel special, cu rugamintea sa se adauge numarul temei langa nume) si vor participa la tragere la sorti ca intrare simpla. Tabelul se va regasi la finalul acestui articol.
  💚Pentru realizarea celor 13 teme la timp se va oferi un premiu special. Iar pentru realizarea celor 13 teme in decursul celor 3 luni, inca o intrare suplimentara la tragerea la sorti.
  Multa bafta :)

🌸💚🌸🌸💚🌸

Va puteti inscrie in tabelul de mai jos -  valabil pana pe 7 martie (23:59):🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸


Castigatorii vor fi anuntati pe 30 mai (tragere la sorti, cu domnul random). Premiile vor fi oferite cu drag de catre Micaela si Rux. Va fi expediat de catre mine (Rux), in cursul lunii primei luni de vara! 

imaginile cu premiile va fi adaugate ulterior 

Mult spor!!

PS: ne vedem si in grupul Provocari Verzi, unde Micaela a creat un Chat pentru a putea vorbi mai usor :) si nu uitati ca, din meniul din dreapta al site-ului, puteti adauga propunerile voastre de teme viitoare :D!!🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸🌸💚🌸


Pentru a putea recupera inscrie tema pana pe 30 mai (23:59) va  puteti inscrie in tabelul de mai jos , precizand dupa nume si numarul temei recuperate - realizate tabelul fiind comun pentru toate cele 13 teme)  : (am facut corectura ca sa fie mai clar si a nu se confunda cu ati pierdut o provocare vezi mai sus detalii)


6 comentarii:

 1. M-am mai uitat o data si acum am vazut ca tabele sunt saptamanale.
  Ma cam depasesc termenele astea. Imi venise o idee, insa mi-e neclar
  cum voi sta cu timpul. Jocuri, jocuri, insa cand incep sa ma stresez de termene
  parca nu e bine. O sa vad ce si cum.
  Noapte buna, draga Rux! Un weekend linistit si inspirat! ❤️😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Temele pot fi facute pana pe 30 mai. :) Dar daca vrei sa dublezi intrarea atunci e bine sa te incadrezi in saptamana. Altfel nu conteaza. :D
   Dupa ce se termina SPIII, abia atunci intra partea de Ati pierdut o provocare. Pana atunci exista tabelul doi (de la finalul probelor - dar atentie, acolo e nevoie sa precizezi dupa nume si numarul temei, ca s ma ajute si pe mine putin :D
   Chiar nu ai de ce s te stresezi. La prima editie asa a fost doar saptamanal. Apoi anul trecut le-am grupat si aveau durata 0 luna (cum e si la TC la MNiko) - anul acesta am combinat. Tine insa cont ca daca nu vrei musai sa se dubleze intrarea la o tema, atunci e termen de 3 luni. Asa ca ... chiar nu vad unde e stresul.:D
   :)
   Puuuup!!

   Ștergere
 2. Sincer, sincer, aseară când am citit prima dată mi s-a părut dificil cu temele asa în scurt. Chiar ma întrebam dacă voi putea tine pasul. Nu știu pe viitor, acei 7 dintr-o lovitura nu-mi spun nimic acum. Dar pt prima temă...cum se zice în popor, mi-a picat plocon azi în brate soluția, mai precis materialul nou descoperit mi-a indicat ce sa fac.
  Spor în toate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Temele au tabel pana in mai. Recuperarea asta nu e ca la Ati pierdut o provocare - aia intra abia dupa ce se termina prima parte (adica dupa 30 mai.
   Poate ca nu m-am exprimat eu prea clar cand am adaugat la tabelul doi recuperare dar uite:

   Proiectele care se vor realiza in decursul acestor 3 luni (adica pana pe 30 mai). dar in afara timpului alocat de o saptamana, vor putea fi inscrise in alt tabel special, cu rugamintea sa se adauge numarul temei langa nume) si vor participa la tragere la sorti ca intrare simpla. Tabelul se va regasi la finalul acestui articol.

   Deci - termenul de inscriere e de 3 luni :))). Nu stiu de ce va stresati. Dar mi s-a parut amuzant sa avem si varianta saptamanala - la care exista acea recompensa - dublarea intrarii la tragerea la sorti. Cand se poate bine, cand nu... chiar nu conteaza e tabelul de la final unde se poate inscrie cu mentionarea temei :D
   E un singur tabel pentru toate 13 temele ...

   Acei 7 dintr-o lovitura s-ar putea sa va placa cel mai mult. Sau... nu. Dar eu cred ca va vor placea.:)

   Ștergere
 3. După cum scriam în comentariul de ieri, soluția pentru această tema a sosit în mod neașteptat și chiar am și putut să fac proiectul la timp și pentru ce-mi trebuia mie. Eu zic că respectă cerințele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si e super fain rezultatul. Ai avut mult spor. ::D
   Felicitari :)

   Ștergere