sâmbătă, 13 mai 2023

Galeria de creatii: #11 Salvam Papusi // Save the Dolls: Timbre

Buna! 

Pe vremuri, ne facusem un obicei din a face sa calatoreasca plicuri cu felicitari. Va mai amintiti de Felicitari Calatoare? Mie (Rux) imi lipsesc - dar adevarul este ca, sa nu radeti, nici nu mai stiu care este valoarea pentru un timbru :))). Mi-ar placea desigur sa reluam acest bun obicei - dar va trebui sa fac intai rost de timbre ... :))).

Chiar, cum vi s-a parut aceasta tema? Mie mi s-a parut foarte ofertanta si cred ca, cel mai tentant, mi s-a parut faptul de a crea propriul timbru :))). 

Va invitam sa admiram impreuna lucrarile voastre pe tema #11 Salvam Papusi // Save the Dolls: Timbre in ordinea inscrieriilor  in tabel link art:

Dreamland - Pompilia: Mini-tablouri din timbre 

Dreamland - Pompilia: Mini-tablouri din timbre 

Blogul Dănuței: Clasor timbre handmade! 

Floare de colt (2) - Suzana: Provocari Verzi (12) - Fila de clasor 


(Mentiune! Am ales sa public acest articol inaintea incheierii inscrierilor, asa ca voi actualiza pe parcurs galeria)

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  #11 Salvam Papusi // Save the Dolls: Timbre.  Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie! Sau, o puteti inscrie in tabelul de la A.P.O.P. - Ati pierdut o provocare -


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 23 mai 2023 (23:55):

- in curand....

  

0 comments:

Trimiteți un comentariu