miercuri, 10 mai 2023

#11 Salvam Papusi // Save the Dolls: Timbre

Buna!

Pregatiti sa luam cu „asalt” cea de-a treia si penultima tema din aceasta mini serie cu teme inspirate de voi? Inainte, va reamintesc, ca deobicei si de acest articol, redactat la inceput de calatorie - Planuri. Lamuriri. Pregatiri, in care puteti afla, orientativ, ce teme urmeaza - mai sunt... doua šŸ˜². Vai.... si apoi? Ce urmeaza? Cum ce urmeaza... 3 luni de vara cu.. provocari, desigur. Dar pe stil vechi - luna si provocarea.. si va reamintim (in caz ca nu ati fost pe faza) ca vom relua ideea de a salva carti! šŸ˜

Dar sa revenim la tema de astazi: timbre. Si.... Micaela a pregatit doua poze inspirationale la care si eu si Raza de Soare privim cu ochisori mari... ce de timbre!! Si ce dragute suuuunt!!

Suntem foate curioase cum veti interpreta si ce veti alege sa faceti pornind de la acest subiect. Oare ce mesaje vor dori mesagerii sa transmita? Ca .. se pierde un obiciei, ca ... timbrele sunt deosebite si pot fi folosite in proiecte interesante (nu doar colectionate in clasor) - mai ales timbrele calatoare, care au povesti poate de spus... de ce nu?

Sa avem spor si inspiratie.. gata, noi fugim sa cautam timbre.. (sau poate... poate am putea chiar sa cream noi timbre.. pe principiul 3R.. si 1O.. Oare cum ar arata acestea?

Lucrarile noastre:


Copilarim: Un mini-caiet de amintiri (#11P.V. SP// StD: Timbre )

 


    šŸ’š Setul al treilea de teme ce se desfasoara pe perioada de  4 saptamani (26 aprilie - 23 mai)
  • a  treia tema vine si pune timbrele pe masa.
    šŸ’®puteti refolosi timbre calatoare in diverse proiecte
    šŸ’®puteti crea voi timbre, refolosind imagini / text din diferite reviste/ agende/ caiete/ carti etc.
    šŸ’®pot fi folosite si timbre imprimate pe plic
    šŸ’®mesagerul poate daca doreste sa ne si spuna catre ce a dorit sa atraga atentia (dar nu este obligatoriu)
    šŸ’®timbrele ( sau timbrul ) pot fi integrate in orice fel de proiect doriti (inclusiv o tinuta care sa contina si asa ceva in ea).
  • Se vor folosi pe cat de mult cu putinta materiale care sa respecte principiul 3R.
  • urmeaza Panou-Decor (cu diferite decupaje din ziare/reviste/carti etc) - care incheie cea de-a treia serie de cate patru teme si... in ultima tema (numarul 13) ne vom intalni cu o noua animatie Lorax.
  • la finalul celor 4 teme, vom avea un premiu de dat :D 
  • se va folosi sistemul de tragere la sorti, fiecare proiect inscris insemnand o sansa de a castiga 
  • proiectele pot fi recuperate pana la finalul editiei a doua (gasiti tabelul la A.P.O.P. - Ati pierdut o provocare -), , dar daca vor fi realizate in perioada aceasta de 4 saptamani, aduc sanse suplimentare.

Va puteti inscrie in tabelul de mai jos: 


Castigatorul va fi anuntat la sfarsitul lunii mai (tragere la sorti, cu domnul random). Premiul este oferit cu drag de catre Micaela si consta intr-o carte la alegere si o papusica. Va fi expediat de catre mine (Rux), in cursul lunii iunie si imi doresc sa pot sa adaug si eu un strop de bucurie in .. cutie. 

(poza in curand)

O testoasa bucuroasa (Premiu temele #09 - #12 Provocari Verzi) 

Costumatie pentru premiul P.V. #09-12

Mult spor!!


PS: ne vedem si in grupul Provocari Verzi, unde Micaela a creat un Chat pentru a putea vorbi mai usor :) si nu uitati ca, din meniul din dreapta al site-ului, puteti adauga propunerile voastre de teme viitoare :D!!

0 comments:

Trimiteți un comentariu