luni, 11 februarie 2013

Cum a fost la.. "Basmul Iernii"

Dupa cum va povesteam, in luna ianuarie nu am stat degeaba. Am lucrat la site, am pregatit teme si surprize pentru 2013 si Oana a fost gazda primului workshop gazduit de DulceaMeaCasa si sustinut, bineinteles de Provocari Verzi - Workshop "Basmul Iernii". A fost foarte emotionant pentru noi si astazi Oana va povesteste in cateva cuvinte, insotite de cateva imagini, impresii despre acest eveniment frumos!
Oana a promis ca va mai organiza si alte workshopuri, iar daca nu puteti ajunge, din cauza distantei - vom pregati workshopuri virtuale!
Va las cu "basmul" :)!
Zi de iarna minunata! 
Atelierul DulceaMeaCasa, locusorul meu preferat de citi, jucat, decupat, lipit, cusut etc. era pregatit pentru a primi "ucenici" in frumosul "Basm al Iernii".
Am aranjat prajiturelele cu mere si mango, paharele, ceaiul, apa minerala, materialele necesare, mi-am pus "fluturii din stomac" sa zboare ma incet si.....la primul ciocanit la usa si-au reluat falfaitul aripilor.

Am fost cativa fulgusori veseli, un fulgusor mic de 5 luni si unul un pic mai mare ( de 2,8 ani) incantat tare de vizita.
Dupa ce s-au imprietenit cu locul, hartia, cartonul si toate decoratiunile si lucrurile pregatite, fulgusorii s-au pus pe creat, testat si....povestit propriul basm.
Ne-am relaxat lucrand albumul "BasmulIernii".


Eu m-am simtit minunat sa pot sa impartasesc ganduri, emotii, experienta, lucruri dragi.
Voi repeta evenimentul si va voi invita din nou, cu mult drag, in DulceaMeaCasa!
Va imbratisez cu drag!
Oana

4 comentarii:

  1. Eu zic asa ati avut o intalnire exact ca un basm...pentru mine e pe lista de dorinte...Frumoase creatii ati facut!Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la mine e pe lista e dorinte:D!!
      Iar albumul creat de Oana e superb!! Eu zic sa faca modele pentru fiecare anotimp:D!!

      Ștergere
    2. Rux,mie mi se va indeplini dorinta...abia astept...
      Pai acum vine primavara...poate se gandeste la unul....

      Ștergere