luni, 14 ianuarie 2013

Workshop "Basmul Iernii"


Eveniment: Atelier de Creaţie – Basmul Iernii

Artizan: Oana Mihai (dulceameacasa.blogspot.ro) 

Data: 19 ianuarie 2013, ora 18.00 

Atelier: atelierul DulceaMeaCasa, Str. Cameliei, nr.6, Ploieşti 

Cost atelier: 30lei Se achită la sosire. 
Preţul acoperă toate materialele necesare activităţii , diplomă de participare. 
Din partea gazdei pregătite cu drag, ceai cald şi prăjiturele de casă. 

Înscrieri: Participarea la Atelier se face pe bază de rezervare pe care o puteţi face pe e-mail la adresa dulceameacasa@gmail.com până vineri, 18 ianuarie, 20.00. 

Informaţii: 0766.523.579– Oana Mihai 

Mă numesc Oana şi creez în atelierul meu, DulceaMeaCasa, lucrări pentru suflet. Vă invit sâmbătă, 19 ianuarie, începând cu ora 6 după amiaza (18.00) să ne relaxăm după o săptămână plină şi să creăm în atelier albume foto în care să aşezaţi basmul iernii voastre.

În plină eră digitală, vom redescoperi cat de frumoase sunt amintirile palpabile şi, în companie plăcută, alături de un ceai cald şi prăjiturele de casă, vom realiza un album foto original, un cadou pe care vi-l veţi face singuri, sau îl veţi dărui celor dragi.

Acest album foto, îmbină reciclarea creativă şi materiale de creaţie noi. Modelul este o creaţie proprie, având două coperţi principale şi mergând pe sistemul acordeon , lucru care permite găzduirea a două mini albume practic, în unul singur. Dimensiunea şi costul redus, dar şi originalitatea şi funcţionalitatea sporită, îl transformă pe acesta în darul ideal.

Grad de dificultate: mediu

Vă aştept cu drag, să creăm căsuţe pentru amintiri de iarnă! Oana 

Eveniment susţinut de Provocări Verziwww.provocariverzi.ro

0 comments:

Trimiteți un comentariu