miercuri, 20 februarie 2013

Fiti diferenta cu surprize

Despre proiectul "Provocari verzi" stiti cu totii ca este realizat cu drag, cu pasiune pentru lucrul facut de mana, cu protejarea mediului prin folosirea principiilor 3R, dar si cu implicarea in promovarea artistilor romani oriunde s-ar afla ei, a magazinelor cu obiecte de buna calitate, mergand pana la sustinerea copiilor care isi dedica din timpul lor pentru o tara mai curata. 


Ne sunteti alaturi si va multumim din inima pentru asta. Astazi vrem sa va prezentam unul din proiectele finalizate din categoria "Expozitie de suflet".

Poate va intrebati.... Oare ce fac zanele carpace in aceasta zona? Cum gestioneaza si cum se sfarseste un astfel de proiect?

Asa ca, fara a ne lauda in vreun fel, suntem bucuroase ca alaturi de voi, cei implicati, am reusit sa aducem bucuria si in sufletul unui copil. Deci: multumim Adriana, Elena si prietena sa, Irina pentru acest gest minunat si sprijinul acordat! Alaturi de voi am putut face posibila aceasta bucurie :)! 



Nu ii uitam nici pe Antonia si Casa de Discuri Roton (multumim Cat) , nici pe John Puzzle si Media Pro Music (multumim Ada) care au pus un strop de muzica in inimile celor care, desi inca mici, sunt capabili de gesturi mari: Clasa de baschet Grigore Moisil Ploiesti.
Prin implicarea lor in campania "Let's do it, Romania", "Intindem mainile spre viitor" si " Daruim jucarii pentru copii" ambele pentru Casa de copii Valeni de Munte, au castigat respectul nostru, iar sponsorii le-au daruit cate un CD cu "Antonia" si "LaLa Band", preferatele lor.


Nu uitati sa impartiti zambete, fapte bune si ganduri pozitive in jur.

0 comments:

Trimiteți un comentariu