duminică, 24 februarie 2013

Galeria de creatii:" Ultimii Fulgi"

Bun venit in  galeria de creatii a celei de-a doua editii a Felicitarilor calatoare - "Ultimii fulgi"!!! Ne bucuram foarte mult ca v-a placut si aceasta tema si va felicitam pentru creatiile minunate pe care le-ati facut. Ca si in cazul primei editii vom oferi doua premii pentru doi participanti. De aceasta data este vorba despre 2 kit-uri pentru felicitari (unicat) create special pentru aceasta editie de catre Oana si Rux :


Felicitari Crissy (kit-ul realizat de Oana) si Paula (kit-ul realizat de Rux) ! Sa le folositi cu placere:). Va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail pentru a putea intra in posesia premiilor!



Felicitarile noastre calatoare pentru aceasta editie sunt:



Si iata felicitari create de voi, inscrise la start pentru a porni in calatorie - inainte vreau sa va spun ca de fiecare data astept cu nerabdare sa va vad creatiile. Fiecare are in spatele ei o poveste si eu ador povestile.Vorbeam cu Oana si ne bucuram ca ne adunam cu mic cu mare in marea sarbatoare a felicitarilor calatoare si este atat de frumos!! Va multumim si va aplaudam: 

Dana  si Angi


Pentru ca nu am primit fotografia cu felicitarea Gianinei in timp util, vom proceda ca si in cazul editiei trecute si de data aceasta Rux va trimite inca o felicitare . 
Felicitarea Gianinei a ajuns pana la urma (se pare ca a fost o problema si nu s-a trimis - mare atentie, noi confirmam de fiecare data primirea, deci daca nu primiti confirmarea, inseamna ca nu am primit). Va pleca si ea catre perechea ei. In afara de cazurile exceptionale (cand ne anuntati din timp util ca nu puteti trimite poza si stim exact care este situatia) incepand din luna martie nu vom mai accepta intarzieri. Nu ne mai permite timpul.

Multumim Theei pentru ajutor dat la alegerea perechilor (si le dorim celor doua zane mici si mamicii Oana muuuuuuulta sanatate sa scape cat mai repede de raceala  :*):


Perechile sunt:
Perechea 1: Vali si Rux
Perechea 2: Roxi si Gianina
Perechea 3: Paula si Nicoleta
Perechea 4: Simona si Andreea
Perechea 5: Dana si Alexander
Perechea 6: Crissy si Angi
Perechea 7: Oana si Emilia 

Veti primi pe mail adresa de mail a colegei/colegului de schimb de felicitari si .. Sa le lasam sa calatoreasca:). Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ne scrieti pe mail . Noi abia asteptam urmatoarea editie!!!

Nu uitati ca maine va mai puteti inscrie la provocarea curenta pana la 19:59! (respectiv 17:00 daca nu aveti blog si ne trimiteti pe mail fotografia).

0 comments:

Trimiteți un comentariu