duminică, 1 iulie 2012

Tema #6 " Metamorfoza incaltamintii"

Buna !! Bine v-am gasit la o noua provocare! De data aceasta Rha a venit cu o propunere foarte faina, zicem noi. Ne provoaca sa dau o "viata noua" unor incaltari - fie ca urmeaza sa le schimbam infatisarea, fie ca refolosim anumite parti din aceasta, sau le schimbam cu totul destinatia. Imaginatia voastra este limita si, asa cum spune si Rha in descrierea de mai jos, speram sa iasa ceva si frumos, si folositor!


"Iata ca a venit si luna mea pentru a va “provoca”. Din start simt nevoia sa spun ca pentru mine a recicla inseamna a te folosi de diverse “materiale” pe care le ai in posesie atunci cand ai nevoie de un “acel ceva” ce poate fi realizat din acele materiale. Refolosesti acele materiale, asadar, pentru a proteja mediul de si mai mult “gunoi” – adica nu arunci ci refolosesti. Bun. Acum ca am stabilit acest mic aspect o sa intelegeti de ce nu particip constant la toate provocarile verzi: pentru ca de unele lucruri efectiv nu am nevoie, drept urmare daca le-as face ar ajunge pana la urma la gunoi, deci pentru mine ar insemna ca nu reciclez absolut nimic :) Din acest motiv incerc de fiecare data cand e luna mea de “provocare” sa fac ceva ce am nevoie si ce folosesc :) De data aceasta m-am gandit la incaltaminte pentru ca, da, recunosc, I am a shoes addicted. Eram in posesia unei perechi absolute banale de slapi de plaja, si m-am gandit ca as putea sa ii dau o “fata” noua, mai putin “banala”. Eu spun ca ceva ceva tot am reusit :)) Va provoc asadar sa faceti asadar ceva luna asta cu incaltamintea voastra :)) Stiu si eu… refolositi catarame, curele, talpi, materiale, tocuri… lasati imaginatia sa zburde :P Sper sa iasa ceva folositor si frumos. Have fun!"




Premiul pentru castigatorul ales aleator de INLINKZ (lista in care va inscrieti) va fi acordat luna aceasta de EverPro.ro . Premiul este compus dintr-un set: furtun dus plus para de dus model clasic. Multumim!!

-click pe imagine pentru a o vedea mai mare-
Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata "incaltari" metamorfozate:

viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa-

viziteaza blogul lui Rha - Copilarim-


viziteaza blogul lui Rux - Copilarim-

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #6 va provoaca sa realizati un proiect nou pornind de la incaltari mai vechi.
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


Perioada de inscrieri: 1 iulie - 25 iulie (23:59). Mult succes:)!!



8 comentarii:

  1. Wow! Ce tema faina! Ce pacat ca e duminica- acum m-as apuca de treaba...
    PS: la perioada de inscriere, luna e de iarna (februarie)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) merci mult Florentina !! Puteam sa jur ca am scris iulie =))!!! am corectat:D

      Ștergere
  2. Vai ce m-am mai amuzat cand am citit care e subiectul acestei provocari :):):)Revin curand cu proiectul meu si va povestesc de ce ma amuz copios :):)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata am venit :):)nu e cine stie ce dar era un proiect pe care il planuiam de multa vreme,adica de cand ne-am mutat la casa si sotul si-a adus "colectia" de bocanci,iar acum datorita provocarii voastre am avut si motiv :):):)hi hi hiMultumesc pentru provocare:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e foarte tare!!! si arata asa de bine pe piatra cu noii lor "chiriasi":D

      Ștergere
  4. În sfârșit am reușit și eu să particip cu un proiect.:))Dacă nu era vorba despre încălțări nu cred că reușeam. Dar așa m-am mobilizat instantaneu.

    RăspundețiȘtergere