miercuri, 4 iulie 2012

Workshop virtual - fluturi din hartie

Bine v-am regasit!
Dupa episodul pilot, iata ne pregatim sa ne reintalnim la un workshop virtual. Noi ne-am gandit sa il organizam tot intr-o zi de vineri, pe 20 iulie de aceasta data si speram sa petrecem impreuna momente placute, la final urmand sa schimbam impresii si sa ne bucuram de creatiile noastre.
Tema workshopului din acesta luna este: fluturi din hartie. Si pentru ca provocarea in curs este Tema #6 " Metamorfoza incaltamintii" ne gandim ca fluturasii pe care ii vom crea impreuna ar putea sa impodobeasca fie creatiile pe care urmam sa le realizam, fie sa le insoteasca, pe un card, sau felicitare. 
Daca va place ideea si vreti sa va alaturati, trimiteti un mail la pana pe 18 iulie. Veti primi informatii suplimentare si datele necesare  intalnirii cu noi din data de 20 iulie - vom stabili ora la care ne vom intalni pe messenger, intr-o conferinta online. Iata de ce aveti nevoie:
-  imprimanta sau  hartie transparenta pentru a putea copia modelul
- hartie reciclata (sigur aveti bucati de hartie cu model ramase de la proiecte sau poate de la impachetat cadouri, sau de carti/reviste/caiete mai vechi de care nu mai aveti nevoie)
- hartie cartonata pentru tag/card
- lipici de orez  (reteta aici) sau orice lipici lichid/la tub sau lipici solid
- banda dublu adeziva (optional)
- foarfeca (de preferat sa aveti una care poate decupa fin)
- aparat foto sau un telefon cu camera incorporata - pentru a va putea imortaliza lucrarile:).
- alte elemente decorative (panglici, dantela, nasturi, sclipici etc. )
- creioane colorate, carioci etc.

Bineinteles workshopul este gratuit, nu se percep taxe si speram sa ne simtim bine impreuna:)!

Un comentariu: