joi, 26 iulie 2012

Galeria de creatii "Metamorfoza incaltamintii"

Buna!! Iata ca s-a incheiat si provocarea verde cu numarul 6  - Metamorfoza incaltamintii. Ce repede trece timpul. Am mai scris impreuna o fila in povestea Provocarilor Verzi.
Premiul ales aleator de broscuta Inlinkz merge la Emilia G. Felicitari!!!:) Te rugam sa ne trimiti un mail la adresa   pentru detalii privitoare la premiul.
In ultima zi a lunii urmeaza sa aflam si top 3-ul :).


Creatiile voastre minunate - va dorim sa va bucurati de ele! :) Ne-au placut tare mult - sa le admiram din nou, impreuna:

 Florentina si micaela gh


Emilia G. si  Diana



Nicoleta si  Thea



Incepand de astazi, puteti adauga creatii noi pe aceasta tema in Rubrica la categoria Metamorfoza incaltamintii. :). Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme si pentru lucrarile voastre frumoase.:)
Pe curand!

Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.

3 comentarii:

  1. Felicitari tuturor pentru creatii! Cred ca a fost distractiv tare! Eu voi intra cu lunile pierdute la .... Ai pierdut o provocare? ;)). Sper sa reusesc sa-mi intru in "normalitate"; vacanta asta a copiilor imi "dauneaza" ;)).
    Zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O vacanta e intotdeauna binevenita:D!! Iti dorim sa iti incarci bateriile si abia asteptam sa vedem ce creatii minunate vei sau veti de ce nu face:D!!!

      Ștergere