sâmbătă, 26 mai 2012

Galeria de creatii "Transformarea PET-urilor"

Buna!! Am ajuns la galeria de creatii cu numarul 4 - WOW!! Si de aceasta data ne-am bucurat privirile cu o multime de minunatii - "Fluturasi" din PET. (si chiar avem un fluturas!!). Prietena noastra broscuta a ales si de aceasta data o castigatoare si aceasta este:


Felicitati Gianina, te rugam sa iei legatura cu Alexandra - FoamBubbles ( foam_bubbles@yahoo.com ) pentru mai multe detalii!.
Va felicitam pe toate - a fost ca deobicei o mare placere si va multumim pentru ca va alaturati provocarilor noastre si astfel impreuna atragem indirect atentia ca exista materiale care ar trebui colectate selectiv, ca aceste materiale la indemana pot fi de multe ori folosite pentru a realiza un obiect decorativ, o decoratiune.. intr-un mod original. Iar pentru cei care cred ca ambalajele refolosite nu au valoare, va inselati. Cand cumparati ceva platiti si ambalajul, deci daca credeti ca nu au valoare materiala.. mai ganditi-va:D. Si reciclati! Mai ales pet-urile!!:P





Ne vedem la o noua provocare in 1 iunie - pana atunci vom mai avea de admirat galeria cu ouale vopsite/decorate natural, aflam premiantii si sper sa avem si un interviu foarte interesant:D.


Update: Din rubrica "Ati Pierdut o provocare" alte creatii in tema - actualizat periodic, pana la inchiderea colectiei.




  Bonus: un tutorial minunat despre fluturii din pet, realizat de Octavia. Noua ne plac foarte mult!!


Patrick
 
Diana

6 comentarii:

  1. Felicitari Gianina! Felicitari tuturor expozantilor; includ aici si organizatoarele! Zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase creatii,felicitari tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumeesc,a fost o surpriza,nu ma asteptam...iar vestea am aflat-o de la Rux...Felicitari tuturor,fiecare a facut ceva frumos!Si desigur celor care ne provoaca mereu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Gianina ! Creatii minunate si de aceasta data. Asteptam cu nerabdare urmatoarea provocare :)

    RăspundețiȘtergere