vineri, 18 mai 2012

Episod pilot:" Workshop virtual - decoratiuni cu servetel"

Bine ne-am regasit!
Astazi am avut placerea de a ne intalni intr-un cerc restrans - o conferinta pe yahoo messenger ca sa facem decoratiuni cu servetelul, mai speciale ce e drept. Totul a pornit de la Tema speciala de Paste " Oua vopsite / decorate natural. Ne-am gandit cum am putea face acest lucru cu servetelul si am realizat ca lipiciul facut in casa (din orez, sau din faina) poate fi un ajutor de nadejde.
Ne-am dat intalnire acum cateva zile pe blog - Workshop virtual - decoratiuni cu servetel. Oana  a pregatit un model foarte frumos de felicitare si de suport pentru oua, model pe care il puteti descarca de aici



 modele realizate de Oana Dulcea Mea Casa pentru provocari Verzi modele realizate de Oana Dulcea Mea Casa pentru provocari Verzi modele realizate de Oana Dulcea Mea Casa pentru provocari Verzi

 Si impreuna am incercat sa realizam si un video tutorial pe care il puteti urmari in cele ce urmeaza. 



In ceea ce priveste decorarea oului - imi cer scuze pentru calitatea clipului. Pentru ca nu am putut inregistra "cu voce" am sa va spun care au fost pasii: se fierbe oul si se lasa putin la racit (sau se baga in apa rece si sterge). Atat cat sa nu va arda degetele. Lipiciul se aplica pe portiuni mici se lasa deoparte dupa ce se aplica servetelul pe o parte pentru a se urca. Am incercat sa arat cum intind cu pensula pe deasupra - nu stiu cat se poate vedea. Lipiciul de orez este transparent cand se usuca si se vede foarte frumos:). Iata si cateva poze (cu mentiunea ca eu am uitat sa pun in poza si felicitarea -emotiile).



Update: Gianina a fost alaturi de noi la acest episod pilot si ne-am simtit foarte bine - am vorbit, am mai ascultat muzica, am lucrat impreuna - ce mai, sigur vom repeta aceasta experienta!! Am invatat si ce trebuie sa imbunatatim la un astfel de atelier virtual in timp real.. si sigur vom invata si din editiile viitoare foarte multe lucruri. Iata mai jos doua colaje cu lucrarile Gianinei si poze din timpul lucrului. Iti multumim draga noastra si te felicitam!!



5 comentarii:

  1. Ce frumooooooooooooos!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da a fost foarte frumos!! Cu siguranta vom mai organiza astfel de intalniri virtuale creative:)! Voi adauga si poze cu creatia Gianinei - in cursul zilei de luni:)!

    RăspundețiȘtergere
  3. oooo, ce mai seara, cu buna dispozitie, relaxare si, bineinteles, ceva de facut. Gianina s-a descurcat minunat, iar Rux a facut primul nostru videoclip. Grozav!

    RăspundețiȘtergere
  4. A,eu abia acum am vazut si pozele mele...multumesc frumos,Rux,sunt reusite colajele...mi-a placut experienta si as vrea sa o mai repet,pentru ca m-am simtit foarte bine,mi-a facut placere sa va cunosc...visez deja la o intalnire reala...

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos.Va multumim ca ati impartasit cu noi aceste lucruri..

    RăspundețiȘtergere