marți, 15 mai 2012

Expozitia de suflet: Editia a4a -"Transformarea PET-urilor"

Bun venit la cea de-a patra expozitie de suflet!! Vom incerca in fiecare luna sa realizam expozitii in care sa aducem stropi de speranta. Incadrandu-ne in tema din luna respectiva vom expune spre vanzare diverse obiecte - banii fiind toti donati cuiva care are mare nevoie de ei. Va invitam sa vizitati si expozitiile precedente:
Expozitie de suflet: Editia 1 - "Martisoarele din sac"
Expozitia de suflet: Editia a2a - "Poseta/Geanta de blug"
- Expozitia de suflet: Editia a3a "Cosulet cu flori"

Vizitatorii si concurentii nu trebuie sa se simta in vreun fel obligati sa cumpere sau sa doneze, acest lucru nu afecteaza in vreun fel concursul, dar ne dorim sa ajutam, iar daca cineva doreste, ni se poate alatura.

Ramona v-a provocat sa realizati diferite obiecte pe tema "Transformarea PET-urilor". Am primit de curand un apel pe mail si am hotarat impreuna sa ne alaturam si noi si sa ii dedicam aceasta expozitie. Iata o parte din  mailul pe care l-am primit.
"Rares Basarab are 3 anisori si este din Calan, jud. Hunedoara. S-a nascut cu o boala incurabila, amiotrofie spinala, asociata cu retard motor mediu, atrofie fronto-temporala si hipotonie generalizata severa. Lui Rares i se mai spune ,,copilul din plastilina”. Asta inseamna ca Rares nu va putea merge niciodata de unul singur, oboseste foarte repede si este expus infectiilor de tot felul, din cauza imunitatii extrem de fragile. De multe ori Rares ajunge in stare grava la Clinica de Pediatrie din Cluj, ca urmare a unei insuficiente respiratorii severe. Rares este mentinut in viata cu ajutorul unui concentrator de exigen, un aparat care il ajuta sa respire. Este conectat zilnic la acest aparat care il ajuta sa traiasca. Aparatul acesta prin care este ventilat Rares este foarte scump. De multe ori face insuficienta respiratorie cronica, muschii sunt atât de slabiti incat nu permit cutiei toracice sa se deschida, sa intre oxigenul, neoxigenandu-se plamanul, automat creste dioxidul de corbon care ii otraveste corpul”, ne-a spus Daniela Basarab, mama lui Rares.
Pentru ca viata lui Rares depinde de acest aparat parintii lui trebuie sa plateasca in fiecare luna 220 de euro pentru inchirierea acestui concentrator de oxigen. Fara acest aparat, Rares nu exista. Dintr-un singur salariu familia lui Rares face eforturi extreme luna de luna pentru a putea plati chiria acestui aparat. (...)
Cei care doriti sa raspundeti la apelul disperat al unei mame care doreste sa isi salveze copilul si cei care doriti mai multe detalii despre acest caz, ne puteti contacta pe email: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com, sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098
Cei care doriti sa donati pentru Rares, puteti face lucrul acesta in modalitatile prezentate mai jos:
1. Online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. In conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania la Raiffeisen Bank:
-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU
ATENTIE!! Pentru cei care fac donatii in conturile bancare, va rugam sa specificati destinatia sumei: PENTRU RARES "

Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea):

Pret simbolic / de pornire 25 ron

Pret simbolic / de pornire 7 ron/decoratiune

Pret simbolic / de pornire 25 ron

Pret simbolic / de pornire  20 ron -REZERVAT-


Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - .
Noi vom rezerva obiectul respectiv si, dupa ce ne veti trimite confirmarea platii in contul lui Rares, va vom trimite ceea ce ati rezervat!  Ne-am bucura sa ne treceti si pe noi cand faceti donatia, dar nu este obligator.
In fiecare luna vom prezenta cate o poveste, pe scurt - pentru ca  Sustinem viata si vom dona obiecte lucrate de noi, pentru fiecare expozitie. 
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

Un comentariu:

  1. http://www.activitaticreative.com/2012/05/transformarea-creativa-pet-urilor.html

    RăspundețiȘtergere