duminică, 1 aprilie 2012

Tema #3 "Cosulet cu flori"

Bun venit pe blogul nostru de pROvocari verzi! Cea de-a treia provocare incepe astazi - nu, nu este nicio pacaleala de 1 aprilie. Tema este stabilita de Rux. Aveti timp pana pe 25 aprilie (23:59) sa va inscrieti lucrarile si... speram ca la finalul acestei provocari sa aveti in colectia de lucruri faurite de voi inca unul pe care sa il folositi cu drag, sau sa il daruiti, de ce nu!



"Se apropie cu pasi repezi sarbatoarea Pascala. Cu o saptamana inainte sarbatorim si Floriile. Si chiar daca nu sarbatoriti in acelasi timp cu noi aceste sarbatori, afara este primavara si soare si sunt flori! Asa ca va provoc sa realizati un cosulet care sa aiba pe el (sau in el) flori.  Acesta va fi obiect decorativ - il puteti folosi pentru a completa aranjamentul din zilele de sarbatoare; poate fi functional - il puteti lua la cumparaturi, sau la plimbare. Poate fi realizat prin orice tehnica si din orice materiale singura conditie fiind sa se incadreze in principiul 3R si 1O: adica reciclat, refolosit, care sa reduca tendinta consumatorista si original. Astept cu nerabdare sa ma uimiti cu creativitatea si daruirea voastra! "




Premiul pentru castigatorul ales aleator de INLINKZ (lista in care va inscrieti) va fi acordat luna aceasta de RAMsMADE - multumim!!  Premiul consta in:


-click pe banner pentru a vizita magazinul-

Premiul pentru castigatorul primului loc in urma votului echipei va fi acordat de Rux, care v-a provocat luna aceasta si este bineinteles lucrat manual:


-click pentru a vedea poze mare-

Iata ce am creat pornind de la tema propusa! Speram sa va inspire, sau cel putin sa va faceti o idee despre cum pot arata cosuletele cu flori (3R si 1O):

viziteaza blogul Oanei - DulceaMeaCasa-
viziteaza blogul lui Rux - Copilarim-

Pe pagina reguli de participare din meniul blogului gasiti regulamentul detaliat - va rugam sa il cititi cu atentie pentru ca mai jos este doar un rezumat:
  • tema #3 va provoaca sa realizati un cosulet (ornat) cu flori - puteti realiza orice fel de cos, din orice material si prin orice tehnica tinand cont  insa 3 lucruri: sa fie cos, sa fie flori (fie ca le desenati, fie ca le realizati din ceva etc), sa aplicati principiul 3R si 1O: recicleaza, redu si refoloseste original.
  • pentru a participa realizati un articol in care sa prezentati creatia voastra pe blogul personal, sau trimiteti-ne o fotografie cu creatia daca nu aveti blog si va vom inscrie noi in concurs.
  • va recomandam sa va semnati lucrarile - sa incurajam drepturile de autor!
  • concursul se desfasoara in perioada 1-25 a fiecarei luni. pana la sfarsitul lunii creatiile voastre vor fi admirate in galeria de creatii si vom afla premiantii.
  • pentru orice nelamurire va rugam sa ne scrieti pe mail:  
  • nu este chiar o regula, dar ne-am bucura daca dupa ce va inscrieti ne-ati lasa si un comentariu!


Perioada de inscrieri: 1 aprilie  - 25 sprilie (23:59). Mult succes:)!!






15 comentarii:

  1. Ce provocare frumoasa!Multumim!
    Si am ghicit lucrarea lui Rux,inainte sa vad pozele de aici...
    Spor si inspiratie sa avem!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare! Deja avem cateva cosuri realizate astfel, asa ca avem experienta. Provocarea imi place mult si mi-am si facut o idee cu ce vreau sa particip.
    Cosurile voastre sunt super!

    RăspundețiȘtergere
  3. O tema tare frumoasa! Multumim! :) Spor tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca va place:)!!
    abia asteptam sa va vedem creatiile:D

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte originala ideea voastra ca de altfel tot blogul...imi plac mult cei 3R si 1O pe care il promovati atat de frumos...Va felicit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumim si ne bucuram ca iti place:)!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce idee ofertanta! Am spart eu gheata cu un cosulet "(hand)made in Covasna", ce respecta regula celor trei R.

    RăspundețiȘtergere
  8. Faina provocarea! O sa fac si eu dar..acum am un oaspete special si nu pot sa-l neglijez :P sigur pana la sfarsit voi fi si eu printre cei/cele inscrise :).

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Florentina e minunat :D!! Iti multumim si tinem pumnii:)

    @ Victoria abia asteptam!! Il salutam pe musafirul matz:P!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multe idei mi-au mai venit penrru a crea un cosulet special. Sper sa va placa ce a iesit in final, dupa o munca ce m-a tinut trei ore pe loc , nevrand nici o clipa sa renunt pana nu finalizez lucrarea. Va multumesc pentru inca o provocare speciala!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vali noi zicem ca a meritat!! A iesit fooooarte frumos! Paste Fericit!
    rux

    RăspundețiȘtergere
  12. gat am reusit! Nu chiar in ultimul minut, dar pe aproape! Uh! Am avut o saptamana de cosmar, in fiecare zi cate un deadline la slujba, mai am unul singur pana vineri trebuie sa termin un raport. Ma bucur tare mult ca am reusit sa particip la provocarea lunii, mi-a placut enorm tema :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Este de departe cea mai frumoasa colectie de cosuri 3R!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Kadia eu m-am bucurat cand te-am vazut ;)); mi-am zis ca uite ... nu sunt singura pe ultima suta de metri.
    Acu am primit si notificarea, chiar nu-mi vine sa cred ca am castigat; broscuta asta chiar imi poarta noroc!
    O zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Amy ai dreptate - o colectie de cosulete cu flori superbe!!! Si sunt sigura ca se vor mai adauga si altele pe viitor (vom afla insa din iunie mai multe)

    Kadia si Alina si noi ne bucuram ca ati reusit. Si Gianinei ii multumim pentru turul de forta (si emotiile) - la ”mustata” draga noastra - m-am uitat acum in colectie!
    Eu abia de dimineata am reusit sa termin articolul cu galeria de lucrari si sa vad castigatorul - apropo de deadline-uri Kadia!:)

    Well... s-a mai incheiat o tema:) - nu-mi vine sa cred:D. Va multumesc si ma bucur ca v-a placut provocarea
    cu drag

    rux

    RăspundețiȘtergere