duminică, 15 aprilie 2012

Expozitia de suflet: Editia a3a "Cosulet cu flori"

Ne aflam deja la cea de-a treia expozitie de suflet!! Vom incerca in fiecare luna sa realizam expozitii in care sa aducem stropi de speranta. Incadrandu-ne in tema din luna respectiva vom expune spre vanzare diverse obiecte - banii fiind toti donati cuiva care are mare nevoie de ei.  Pe primele doua le puteti vizita aici:
Expozitie de suflet: Editia 1 - "Martisoarele din sac"
Expozitia de suflet: Editia a2a - "Poseta/Geanta de blug"
Ele vor ramane active ca si aceasta si veti putea oricand doriti daca donati sa va alegeti ceva care sa va aminteasca de fapta voastra frumoasa. Noi incercam sa prezentam prin cateva cuvinte in fiecare editie cate o poveste. Nu este obligatoriu sa ajutati persoana respectiva, puteti ajuta pe cine doriti, bineinteles. Deasemenea, specificam ca vizitatorii si concurentii nu trebuie sa se simta in vreun fel obligati sa cumpere sau sa doneze, acest lucru nu afecteaza in vreun fel concursul, dar ne dorim sa ajutam, iar daca cineva doreste, ni se poate alatura.

Rux v-a provocat sa realizati cosulet cu flori, ea  va va spune cateva cuvinte despre expozitia de suflet "cosulet cu flori":
E Pastele! Ne bucuram de aceasta zi a Invierii Domnului si tot ce ne dorim este sa fim sanatoase, alaturi de cei dragi - cu liniste si pace. Pe pagina noastra Sustinem veti gasi mai multe linkuri catre oameni si animale care doar asta isi doresc. Fiinte care se lupta cu boli, saracie, sau lipsa unei case... a linistii. Intelegeti ce vreau sa spun:). Expozitia aceasta le-o voi dedica tuturor. Deasemenea voiam sa va spun ca daca doriti puteti redirectiona pana in mai cei 2% din impozit catre o asociatie de ajutorare, fie in scop medical, fie pentru un adapost. Stiu ca multi oameni fac acest lucru, asa ca daca va numarati printre ei, sau doriti sa faceti o fapta buna si vreti sa va reamintiti de aceasta si va place ceva din expozitiile noastre va asteptam!  Va multumesc si va doresc Paste Fericit! 
Expozitia (apasati pe more/ aflati mai multe pentru a o vedea):


Pret simbolic / de pornire 25 ron


Pret simbolic / de pornire  25 ron

Pret simbolic / de pornire 22 ron



Daca va place ceva din expozitia noastra va rugam sa ne scrieti pe adresa de mail - .
Noi vom rezerva obiectul respectiv si, dupa ce ne veti trimite confirmarea platii in contul lui nume (= persoana/ asociatia/ animalutele pentru care ati donat), va vom trimite ceea ce ati rezervat! Ne-am bucura sa ne treceti si pe noi cand faceti donatia, dar nu este obligator.
In fiecare luna vom prezenta cate o poveste, pe scurt - pentru ca  Sustinem viata si vom dona obiecte lucrate de noi, pentru fiecare expozitie. 
Pentru alte informatii, nelamuriri, scrieti pe adresa de e-mail 

0 comments:

Trimiteți un comentariu