marți, 24 aprilie 2012

Mentiunile de onoare

Buna!!

Luna trecuta am raspuns unei provocari la randul nostru: Concursul DECO organizat si gazduit de Kadia. Ne-am inscris cu decoratiunile noastre verzi - cosuletele cu flori pregatite de sarbatoare. Ne doream foarte mult sa aratam ca ... si decoratiunile realizate din materiale considerate "neconventionale" pot fi si sunt la fel de placute si indragite ca cele realizate din materiale.. noi.
Experienta concursului in sine a fost foarte placuta! Am admirat lucrari deosebite, am facut schimb de impresii si experienta prin prezentarea modului de lucru, ce mai! O placere! 
Avem si un cadou special pentru voi toti cei care ne sunteti alaturi in inercarea noastra de a sensibiliza si a facilita prin aceste teme lunare problema delicata a.. colectarii seletive si reducerii consum(atorismu)lui, a refolosirii si reciclarii creative... Va dedicam mentiunile de onoare, obtinute pentru locurile 3 si 5 in concursul de decoratii.








Nu uitati de provocarile noastre! Am prelungit pana la Inaltare perioada de inscrieri la tema speciala - pentru ca pana atunci se tot vopsesc oua si poate veti fi tentati sa vopsiti/decorati si 1-2 in mod natural:P. Noi deja am mai adaugat pe pagina temei, dar si in articolul Cum facem.... sa vopsim oua "verzi" ? poze noi. 
-  Tema #3 "Cosulet cu flori" (pana pe 25 aprilie la 23:59)


3 comentarii:

  1. Felicitari! Si multumim ca v-ati gandit la noi! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari fetelor! Mie imi pare oarecum rau ca n-ati primit niciunul dintre premii, eu as fi favorizat cosuletul lui Rux, dar juriul meu e foarte … independent :D
    poate la urmatorul concurs?
    Cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina - multumim :)

    Kadia - este foarte bine cum a fost!:) ne-a placut foarte mult concursul si ne bucuram ca am reusit sa il onoram. Si desigur ne-ar placea sa reusim si pe viitor sa raspundem provocarilor creative:D - ne ajuta sa ne descoperim frumos si sa oferim, zic eu, ce avem mai bun in noi. In plus daca reusim sa aducem si un zambet cuiva prin ce creem - atunci aceasta este o recompensa nepretuita:P.


    cu drag,
    Rux

    RăspundețiȘtergere