marți, 31 octombrie 2023

Galeria de creatii:#15 Salvam Papusi // Save the Dolls: Hainute noi, de toamna.

A doua luna de toamne a alunecat rapid pe frunzele fosnitoare si ... maine deja avem intalnire cu Noiembrie! Doar ea ne desparte de Iarna.

Lorax  si povestea padurii fermecate i-a inspirat pe Mesageri, dar le-a si reamintit ca este vremea sa isi pregateasca garderoba de iarna. Recicland, refolosind si reducand astfel pierderile, au creat obiecte noi vestimentare.

Sa le admiram:

Dreamland Pompilia: Mica vrăjitoare 


Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  #15 Salvam Papusi // Save the Dolls: Hainute noi, de toamna. . Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie, sau va puteti inscrie de la A.P.O.P. - Ati pierdut o provocare -!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 31 octombrie 2023 (23:55):

2 comentarii:

  1. Haha! Ce fain! Se pregateste un sabat! 😊 Vrajitoarele se aduna aici, la tine, intr-un loc vesel, luminos, incarcat cu energie pozitiva, nu se aduna in vreo padure sau un loc pustiu, la miezul noptii. Concluzia? Sunt vrajitoare bune! ❤
    Multumesc pentru inscriere, draga Rux! 💗 Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Sa stii ca era cat pe ce sa ii fac si lui Barbie o palarie de gen... doar ca dupa ce am facut gluga la capa... am uitat de a cest amanunt :))) Normal ca sunt bune - cum altfel :P
      Cu drag!! Pupici :D

      Ștergere