duminică, 1 octombrie 2023

#15 Salvam Papusi // Save the Dolls: Hainute noi, de toamna.

 


Dupa intalnirea cu Lorax, ascultand povestea lucrului de trebuinta, dar si sub influenta noului sezon, deja aflat la a doua luna, mesagerii s-au gandit ca ar fi cazul si isi schimbe si ei tinuta, sau sa creeze niste hainute noi pentru altcineva sau... ceva, de ce nu?

Asa ca ... sa ne suflecam manecile (deja avem maneci lungi, hehe) si... la treaba!

Lucrarile noastre:

Copilarim: Scufita Maro a Toamnei. (SP/STD P.V. #15)


    šŸ’š A cinsprezecea tema a editiei a doua de la Salvam Papusi // Save the Dolls (01 - 31 octombrie)
  • Dupa intalnirea cu Lorax, asa cum ramasese vorba, va invitam sa creati un proiect care sa implice hainute noi, de toamna! Iata cateva idei:
    šŸ’®puteti crea o tinuta inspirata de toamna, pentru mesagerul vostru sau pentru o alta papusa, sau, de ce nu, pentru altcineva / altceva - dar nu uitati sa aveti si mesagerul alaturi, pentru ca ii place sa dea o manuta de ajutor!
    šŸ’® pentru a crea tinuta va incurajam sa folositi materiale la indemana - puteti recicla ceva ce aveti deja.
  • Se vor folosi pe cat de mult cu putinta materiale care sa respecte principiul 3R.
  • urmeaza: in noiembrie se lasa cu scrisori si in decembrie...ceva cu sclipiri.
  • la finalul acestei teme, vom avea un premiu de dat :D 
  • se va folosi sistemul de tragere la sorti.

Va puteti inscrie in tabelul de mai jos: 


Castigatorul va fi anuntat la inceputul lunii urmatoare (tragere la sorti, cu domnul random). Premiul este oferit cu drag de catre Micaela. Va fi expediat de catre mine (Rux), cat de curand va fi posibil. Si imi doresc sa pot sa adaug si eu un strop de bucurie in .. cutie. 

(poza in curand)

Mult spor!!


PS: ne vedem si in grupul Provocari Verzi, unde Micaela a creat un Chat pentru a putea vorbi mai usor :) si nu uitati ca, din meniul din dreapta al site-ului, puteti adauga propunerile voastre de teme viitoare :D!!

7 comentarii:

  1. Interesant. L-am ratat pe Lorax, dar sper ca ajungem la o ținută de toamnă.
    Spor și inspirație!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fi disponibil (trebuie sa verific daca nu e totusi deja ca nu am mai ajuns si acolo) la Ati pierdut o provocare - in caz ca o sa ai timp si inspiratie :0.
      Iti multumesc mult !! Si la tine la fel sa fie :)

      Ștergere
  2. Draga Rux, ceasul meu arata ora 23:02, 31 octombrie, dar nu mai e deschis tabelul - probabil ca s-a intamplat asa deoarece sa- modificat ora. Nu-i bai, mai ales ca nu am hainute "de toamna" pentru mesagera Vivi, ci costum de Halloween. :-) Plus ca, e o postare "comuna" pentru trei jocuri.
    Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da .. exact asta s-a intamplat. L-am prelungit eu, daca cumva esti pe faza, poate poti adauga linkul, daca nu il voi adauga eu cand ajung la laptop - acum sunt pe fuga dar am vazut mesajul tau si am furat cateva clipe.
      Puuup

      Ștergere
    2. S-a rezolvat :*! Abia acum am reusit sa intru sa ma ocup :*. Ma bucur mult ca ai reusit :D!!! Si pentru Vivi care are o costumatie noua super tare!

      Ștergere
    3. Acum cateva minute am vazut ca ai redeschis tabelul... Multumesc, si aici, pentru inscriere. ❤
      Intentia a fost sa ii fac ceva hainute de toamna, dar materialele sunt puse asa de bineeee, cu multe altele peste. Gasind bucatile de catifea si voalul intr-o punga ratacita intr-un dulap... idea vrajitoarei s-a conturat imediat si cum nu am niciun costum de vrajitoare pentru papusi... a mers repede confectionarea. Repede am confectionat toate celelalte obiecte, dar greu mi-a fost la fotografiat... la editat fotogrfiile si plasarea unora in colaje. Eram aproape sigura ca nu reusesc dar am renuntat la diacritice si am castigat timp pentru inscrierea la timp.
      Urmeaza, in cursul zilei de azi, dar mai tarziu, sa vizitez Mica vrajitoare in casuta ei, sa-i spun cat de eleganta este. ❤ Pupici! šŸ’—

      Ștergere
    4. Nu imi aminti de materiale la care nu am acces :)). Ce era pana acum.... dar acum ca am mai aduagt cateva cutii in care am pus in graba ce mai ramasese la indemana ? :))).
      Cu mare drag! Asa ma bucur ca ai reusit sa te joci cu noi - Mica vrajitoare mi-e tare draga!
      :*

      Ștergere