miercuri, 1 noiembrie 2023

#16 Salvam Papusi // Save the Dolls: Ucenic in Atelierul Mosului Craciun.

  

Buna :)

Dupa intalnirea cu Lorax, Mesagerii nostri au avut de lucru in atelier - hainute noi fie pentru ei, fie pentru prieteni dragi. In atelier este tare bine - nu-i asa? Dupa ce am imprumutat putin spariul creativ pus la dispozitie de Lorax, Mesagerii au primit o misiune cu adevarat speciala! Au devenit pentru o luna, ucenici in Atelierul Mosului Craciun. 

Aici, toata lumea lucreaza in echipa - cele mai  bune idei izvorasc din colaborarea - cu siguranta Mesagerii vor avea multe de invatat, dar si de impartasit idei. Iar Mos Craciun, are mereu nevoie de ajutor pentru a pregati Magia ce ne infrumuseteaza Sarbatorile de Iarna.

Timpul trece repede - noiembrie, ultima zi de toamna, ne va fi un aliat de nadejde in calatoria noastra spre urmatorul anotimp, Alba Iarna.

Lucrarile noastre:

Calendar Advent bradut (P.V. SP/STD #16)


    šŸ’š A saisprezecea tema a editiei a doua de la Salvam Papusi // Save the Dolls (01 - 30 noiembrie)
  • Iata-ne ajunsi si in Atelierul Mosului Craciun. Mesagerul noastru va avea de creat un proiect care sa il ajute pe Mos Craciun in activitatea sa! Iata cateva idei:
    šŸ’® o agenda personalizata ( stiti voi, in care sa isi noteze ce cui sa trimita si alte idei simpatice de cadouri inedite) credem ca i-ar putea fi de folos...  dar, in acelasi timp, il puteti ajuta sa creeze si un cadou inedit!
    šŸ’® Alte idei: o cutie postala, sau o scrisoare /  diploma / decoratiune de pus pe perete, un caledar sau chiar o sanie - si desigur, lista este deschisa!
  • Se vor folosi pe cat de mult cu putinta materiale care sa respecte principiul 3R.
  • urmeaza: in decembrie...ceva cu sclipiri.
  • la finalul acestei teme, vom avea un premiu de dat :D 
  • se va folosi sistemul de tragere la sorti.

Va puteti inscrie in tabelul de mai jos: 


Castigatorul va fi anuntat la inceputul lunii urmatoare (tragere la sorti, cu domnul random). Premiul este oferit cu drag de catre Micaela. Va fi expediat de catre mine (Rux), cat de curand va fi posibil. Si imi doresc sa pot sa adaug si eu un strop de bucurie in .. cutie. 

(poza in curand)

Mult spor!!


PS: ne vedem si in grupul Provocari Verzi, unde Micaela a creat un Chat pentru a putea vorbi mai usor :) si nu uitati ca, din meniul din dreapta al site-ului, puteti adauga propunerile voastre de teme viitoare :D!!

6 comentarii:

  1. Am venit sa verific! šŸ˜ƒ Secretul lui Mos Craciun e doar in capul meu! šŸ˜‚ Probabil ca am facut vreo asociere de idei... de care n-am habar! šŸ˜Š
    Pupici! šŸ’—

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e doar in capul tau - e pe Copilarim, la Impodobim Bradul. Aici e cu ucenicii in atelier,dincolo cu secretul :)))
      Pup

      Ștergere
  2. Am ratat postarea asta. Noroc cu postarea pompiliei, deși nu mai am timp pĆ¢nă mĆ¢ine să fac ceva.Voi sta și de data aceasta pe margine. A, și am văzut acum brăduțul tau. Ințeleg de ce ai preferat cutiuța la calendar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :* nu e nicio problema - temele vor mai fi la ati pierdut o provocare o vreme, in cazul in care vei dori sa faci ceva si vei gasi timp :).
      Am zis ca sa aiba si fetele braduti :). Imi placeau si bradutii sa nu ma inteleg gresit - dar eu aveam deja unul si ele nu... :D
      Pupici!!

      Ștergere
  3. Am reusit sa ajung cu o ora si-un pic inainte de ora inchiderii. šŸ˜Š N-am venit cu Vivi - a ramas in costumul de vrajitoare si n-am idee unde a ajuns cealalta rochie a ei, iar pentru alt costum nu mai era timp :-( - si-am introdus-o pe Didi, care n-are poza, tocmai pentru ca nu e Vivi.
    Spor la toate si sanatate pentru toti! šŸ’ž
    Pupici! šŸ’—

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Sunt asa de zapacita ca am crezut ca Didi este jucarelul creat :))). A trebuit sa ma misc repede pentru ca am avut de facut si tragerea la premii imediat ce s-a inchis tabelul ca sa se publice inainte de tema... si tocmai cand credeam ca gata, sunt fresh... vad ca iar stranut... :))))).
      Sa fie cu sanatate la toti. Pupici cu drag si ma bucur mult ca ni te-ai alaturat. Fug acum sa si comentez (m-am grabit s adaug lucrarea in galerie si grup... :D

      Ștergere