sâmbătă, 18 martie 2023

Galeria de creatii: #03 Salvam Papusi // Save the Dolls: Recuzita!?

Buna! 

A treia misiune, mesagerul nostru a avut companie: un personaj de carte! Cu siguranta a aflat multe de la acesta, recunoscator ca a putut pasi in afara paginilor, devenind la randul sau, un mesager. Acest personaj este foaaaaarte complex - a fost o samanta in mintea creatorului sau, apoi o schita conturata din cuvinte, apoi cu ajutorul unui creion a prins contur sub mana un artist. Culori, tonuri sau doar tuse de cerneala, i-au creat o imagine tiparita pe  hartie. Si apoi.. iata, acum i s-a alaturat Mesagerului, pentru a transmite la randul sau, un mesaj, legat de povestea sa.
Impreuna cu Mesagerul, au ales sa puna in scena o idee din carte (sau sa interpreteze o ilustratie / coperta etc). Asa ca saptamana aceasta au creat elemente de decor si/sau alte personaje ce vor urma sa ii ajute sa va faca povestea lui cunoscuta.

Si, folosindu-se de principiul sau creativ 3R si 1O, au lucrat cu drag si spor! Dar, mai bine, sa vedem ce au ales sa faca, admirand galeria de creatii #03 Salvam Papusi // Save the Dolls: Recuzita!?  in ordinea inscrieriilor  in tabel:

Dreamland: Oglinda - lac inghetat
Blogul Dănuței: Micul Prinț din bețișoare de lemn! 

Floare de colt  - Suzana : Provocari Verzi (4) Noi prietenii in poveste

Explorator prin viata - MNiko: Recuzita - Salvăm Păpuși (03) 

Kundalini - Diana: Un nou personaj si recuzita. Salvam papusi 


(Mentiune! Am ales sa public acest articol inaintea incheierii inscrierilor, asa ca voi actualiza pe parcurs galeria)

Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema  #03 Salvam Papusi // Save the Dolls: Recuzita!? . Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie!


Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Lucrari inscrise dupa incheierea termenului de 28 martie 2023 (23:55):

- in curand....

 

0 comments:

Trimiteți un comentariu