sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Galeria de creatii: #13 "Coltul Verde / Vitrina / Raft - Papusi Salvate - Mesageri ai Provocarilor Verzi"

Buna si bine v-am regasit la galeria de creatii dedicata celei de-a treisprezecea (si ultima) teme a provocarii:
Salvam Papusi // Save the Dolls #13 "Coltul Verde / Vitrina / Raft - Papusi Salvate - Mesageri ai Provocarilor Verzi".

Iata ca am ajuns si la finalul acestei calatorii. Vor mai urma si altele sper! A fost tare frumos si va multumim ca v-ati alaturat provocarii creative.
Speram ca si cei care au urmarit de pe margine aceasta provocare pe 13 teme au gasit inspiratie si ca poate am schimbat impreuna ceva in bine in vietile noastre.
Am ales aceasta tema nu doar pentru a ne reaminti calatoria pana aici, ci si pentru a va provoca sa va creati un mic spatiu verde pe care sa il "populati" si decorati dupa pofta inimii. Ceva pentru suflet, un mic refugiu in care sa va incarcati bateriile cu lucruri frumoase, care va incanta privirea, minte si inima. 
Orice referire la copilarie si copii este acum cu doua taisuri. Ce stupid! E ca si cum ni se interzice dreptul de a copilarii. Ceea ce e nu doar regretabil ci si periculos. Copilaria este parte din noi, este probabil ceea ce ne face cel mai puternici (pentru ca la baza copiii nu au frici, nu au limite, nu judeca si pun etichete - ci sunt invatati sa faca asta). Totusi, eu sper ca vom putea sa copilarim impreuna si de acum incolo, fara a nega o parte din noi - bucurandu-ne de ceea ce ne face fericiti, chiar daca asta inseamna papusi... jucarii, desene animate, povesti.. In fond nu asta face rau copiilor. Si nu cred ca ar trebui sa fim pedepsiti pentru ca altii vand si cumpara date. 
Si cand te gandesti cat curaj mi-a trebuit sa filmez.. si cate planuri dragute imi facusem. For free. adica fara reclame, fara continut platit (probabil problema e si asta).
Sa ne bucuram insa de libertatea asta de exprimare cat ne mai este permisa.. Si sper sa ne revedem cu inca o astfel de provocare prin care lasam papusile sa ne fie mesageri si la anul, in primavara. Asa ca, daca aveti sugestii de teme pe care v-ar fi placut sa le vedeti si nu au incaput acum in "playlist", nu ezitati sa ne scrieti pe adresa de mail.
Va multumim!

Lucrarile sunt prezentate in ordinea in care le-am primit. Iata si cum a aratat ultima intalnirea cu papusile voastre mesager, din aceasta toamna:

Catinca
Pompilia


Daca realizati mai mult de o lucrare pe tema data, sau doriti sa va alaturati cu creatii cand provocarea s-a incheiat, puteti adauga creatii noi pe tema #13 "Coltul Verde / Vitrina / Raft - Papusi Salvate - Mesageri ai Provocarilor Verzi". Este suficient sa ne trimiteti pe mail lucrarea voastra si noi o vom adauga in galerie.

Va multumim ca v-ati alaturat acestei teme!!


Update: alte creatii in tema - primite dupa 30 noiembrie 2019:

Diana



2 comentarii:

  1. Ce colectie simpatica! Cu mult mai frumoasa decat pe rafturile magazinelor!
    Numai bine si inspiratie pe viitor. Sper sa-mi repar si eu ce mi-am propus...
    Pupici! Un decembrie frumos! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. <3
      Asa-i?
      Sa stii ca provocarea aceasta este in continuare valabila :). In Ianuarie si Februarie vom avea doua luni in care se poate participa la orice tema de pana la acel moment :D. Asa ca, daca te tenteaza vreuna din teme, te asteptam cu drag :P
      Pupici !! :*
      Frumos sa ne fie decembrie :D

      Ștergere